Unica Fashion Week, Ziua 2: Carmen Negoiţă ne propune o ţinută de plajă

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Ţinuta de plajă, a doua propunere a lui Carmen Negoiţă în cadrul proiectului Unica Fashion Week.
În plin sezon, acum când ne pregătim de mult aşteptatul concediu, este obligatoriu să ne reînnoim garderoba pentru plajă. Costume de baie, accesorii, espadrile, rochiţe sau T-shirt-uri, toate aceste piese vestimentare trebuie să existe în bagajul nostru de concediu.

Pentru că am vrut să ne asigurăm că nu o să ratăm tendinţele, am stat de vorbă, si de această dată, cu fashionista Carmen Negoiţă. Ea a propus o ţinută lejeră, cu o uşoară transparenţă, iar plusul ţinutei a fost asigurat de accesoriile puternice şi pline de personalitate pe care le-a ales.

„Pentru această ţinută am renunţat la T-shirt-urile noastre obişnuite şi am ales o rochie feminină. Piesa are puţină transparenţă, este perfectă pentru că ne protejează de transpiraţie. Această ţinută poate fi accesorizată cu o serie de costume de baie colorate sau într-o culoare uni. Nu uitaţi de accesorii… Pot fi alese cele din rafie, espadrilele şi ochelarii de soare supradimensionati. Pentru un plus de feminitate, pot fi alese turbanele sau pălăriile cu boruri foarte largi”, explică bloggerul Carmen Negoiţă.

Tot pentru această vară, Carmen Negoiţă recomandă salopetele. „Salopeta nu este de ieri, de azi. Se purta încă de la începutul secolului trecut, adaptându-se, cu timpul, la nevoile vremii. Vara aceasta poate fi purtată atât la job, cât şi la o plimbare de seară prin oraş sau chiar în club. Este extrem de feminină şi vă pune în valoare silueta, oferindu-vă şi un aer sexy-chic. Pentru vara lui 2013 ţineţi cont de următoarele elemente: materiale lejere, fluide, umeri supradimensionaţi, linie adâncă a decolteului, buzunare chiar şi suprapuse, curele cât mai puţin vizibile, imprimeuri sau, dimpotrivă, culori uni, puternice”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter