Ce costume de baie se poartă vara asta. Trei trenduri pe care trebuie să le încerci

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 iunie 2019, 18:36

Costume de baie. Dacă ești ca mine, în fiecare an prin mai îți deschizi sertarul cu costumele de baie, le arunci pe pat și începi să le analizezi și să le sortezi. Te vezi pe plajă, cu o pina colada în mână, cu soarele mângâindu-ți pielea. Costumul de baie este un element cheie când vine vorba de vară și să fim serioși, statul la plajă este de 10 ori mai plăcut dacă ești în formă maximă cu cel mai trendy look!

Trendurile verii 2019 aduc elemente interesante și, dacă ești gata să îi faci colecției tale de costume de baie un update (eu una îmi cumpăr cel puțin un nou costum de baie în fiecare sezon estival), te invit să urmărești lista de mai jos.

Costum de baie animal print

Continuând trendul din ultima perioadă, vara asta vei găsi costume de baie cu animal-print de diferite stiluri, la diverse firme. Dacă intenționezi să mergi pe elegant și sofisticat (de exemplu pentru o petrecere la piscină), încearcă un costum de baie întreg sau din două piese cu talie înaltă, accesorizat cu o pălărie largă din paie și un pareo delicat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasha Oakley (@tashoakley) on

Costume de baie cu cercuri și curele

Poate nu te așteptai la asta, dar costumele de baie, fie ele întregi sau din două piese, merg foarte bine cu cercuri și curele. Încearcă acest trend dacă vrei să ieși din anonimat, păstrând un aer sofisticat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

Costume de baie cu fir metalic in partea de sus

Trendul costumelor de baie retro a revenit în forță, însă sutienele de baie cu fir metalic sunt o alegere destul de diferită și vara asta, vor aduce un efect foarte interesant look-ului tau de plajă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter