Trucuri de la Andreea Raicu pentru ca picioarele tale să pară mai lungi

De Geo Berciu, pe

Înainte de a fi prezentatoare tv şi fashion-editor, Andreea Raicu a fost una dintre cele mai apreciate manechine din ţara noastră, iar câteva dintre „trucurile” învăţate în acea perioadă le mai foloseşte şi astăzi.
Este vorba despre efectul vizual, care, de multe ori, dă impresia de siluetă alungită şi de picioare interminabile. „Sunt convinsă că le admiri pe Rosie Huntington-Whiteley şi Blake Lively la fiecare apariţie în public. Pantofii stiletto şi sandalele nude sunt flatante pentru siluetă şi merg cu orice! Asta este secretul lor de stil: aleg inteligent piesele care le alungesc picioarele şi arată bine atât live, cât şi în fotografii”, a scris Andreea Raicu pe site-ul ei.
Trucuri de la Andreea Raicu pentru ca picioarele tale să pară mai lungi

De altfel, acest sfat pe care prezentatoarea tv l-a dat cititoarelor ei şi l-a exemplificat cu frumuseţi de peste hotare, l-a urmat şi ea. Nu că ar fi avut nevoie! Şi totoşi… de mai multe ori, Andreea Raicu a purtat încălţăminte în culoarea pielii, care lăsa impresia că picioarele ei nu se mai termină.
Trucuri de la Andreea Raicu pentru ca picioarele tale să pară mai lungi

Cu cât pantofii sunt mai fini şi de o culoare mai deschisa, cu atât vor sublinia şi mai mult continuitatea gambei. Practic, va fi foarte greu de observat unde încep şi unde se termina picioarele tale, vizibil mai lungi.
(Sursa foto: andreearaicu.ro)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter