Top 5 look-uri spectaculoase la Premiile Grammy 2019

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 11 februarie 2019, 18:41
Premiile Grammy 2019 au fost ocazia perfectă pentru ca vedetele să-și etaleze încă o dată ținutele de gală. Dar pentru că o ținută poate fi pusă în umbră de un machiaj nereușit sau de o coafură prost aleasă, azi v-am pregătit un top al celor mai spectaculoase apariții. Iată cine a strălucit pe covorul roșu!

Cardi B, excentrică ca de fiecare dată

Cardi B, câștigătoarea trofeului pentru cel mai bun album rap, a avut de departe cea mai spectaculoasă apariție la Premiile Grammy 2019. Artista a apărut pe covorul roșu îmbrăcată într-o ținută vintage, o rochie semnată Thierry Mugler, din 1995. Accesorizată cu perle și machiată în nuanțe de roz, Cardi a atras toate privirile celor prezenți la eveniment.

Cardi B la Premiile Grammy 2019

Kylie Jenner, ținută elegantă la Premiile Grammy 2019

Însoțită de iubitul ei, rapperul Travis Scott, nominalizat în cadrul mai multor categorii la gala din acest an, Kylie a optat pentru o ținută elegantă, într-o nuanță deschisă de roz. Salopeta aleasă de ea, semnată Balmain Haute Couture, cu mănuși integrate și un top supradimensionat, s-a potrivit perfect cu coafura simplă și machiajul nude alese.

Kylie Jenner la premiile Grammy 2019

Janelle Monae, nonconformistă cu o pălărie din ace de siguranță

Îmbrăcată într-o rochie albă, cu detalii grafice roșu burgund și umeri supradimensionați, Janelle Monae a surprins pe toată lumea cu o pălărie spectaculoasă, realizată din ace de siguranță. Ținuta ei, semnată Jean Paul Gaultier, completată de pălăria nonconformistă, ne-a dus imediat cu gândul la alegerile vestimentare ale lui Carrie Bradshaw, celebra fashionistă din serialul Sex and The City. Cu părul strâns și un machiaj simplu, dar foarte elegant, Janelle Monae a fost absolut superbă.

Janelle Monae la Premiile Grammy 2019

Katy Perry, îndrăzneață într-o rochie roz, supradimensionată

Katy Perry a optat pentru o rochie roz, supradimensionată în partea de jos, cu detalii metalice pe bust. Mulți au spus că topul i s-a potrivit de minune, dar partea inferioară a ținutei a lăsat de dorit. Rochia ei, o creație Balmain, s-a potrivit însă perfect în contextul Premiilor Grammy, despre care se știe că sunt, de ani de zile, evenimentul cel mai îndrăzneț, din punct de vedere vestimentar. Cu un machiaj în tonuri de roz și niște cercei argintii, perfect asortați detaliului metalic de pe rochie, look-ul nonconformist ales de cântăreață nu a trecut neobservat.

Katy Perry la Premiile Grammy 2019

Heidi Klum, prezență angelică pe covorul roșu

Chiar dacă nu mai defilează de mulți ani pentru Victoria’s Secret, Heidi Klum a ales o rochie care amintește de vremurile în care era „îngeraș”. Într-o creație Stephane Rolland Haute Couture, din 2018, modelul a astras toate privirile și a strălucit pe covorul roșu, atât datorită look-ului său, cât și mulțumită accesoriilor – toate încrustate cu cristale. Cu părul desfăcut și cu un machiaj simplu, Heidi ne-a cucerit!

Heidi Klum

p.s. Dacă vi se pare că ați mai văzut această rochie undeva, așa este, Celine Dion a purtat în 2017 o variantă similară a creației Stephane Rolland.

Celine Dion

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter