5 motive pentru care ținuta ta nu pare pusă la punct

De Consuela Stratulat, pe

Dacă te gândești să combini tendințele actuale – teniși, pantaloni largi sau pulover oversized – într-o singură ținută, vei constata cu surprindere că rezultatul nu va fi unul plin de stil. În loc să pari pusă la punct, vei obține un look răvășit, deloc atrăgător. Dacă te întrebi de ce se întâmplă asta, îți dăm noi cinci explicații pentru care nu ai obținut o ținută fabuloasă.
Încerci prea mult să obții o ținută răvășită. Deși bărbații preferă un outfit care pare neterminat sau realizat în grabă, există un mod corect în care îl poți obține și unul greșit. Faci o greșeală când porți piese cu prea multe cute sau care îți sunt prea mari sau când combini mai multe piese vintage într-o singură ținută.
Asigură-te că ținuta ta răvășită arată, în continuare, bine, combinând piese ce par mai vechi cu unele de calitate. Și calcă întotdeauna materialele fine, înainte să le porți.

Porți prea multe accesorii

Coco Chanel a spus, cândva, că ar trebui să renunți întotdeauna la un accesoriu, înainte să ieși din casă, și avea un motiv să spună asta. Dacă îți pui la gât mai multe coliere și îți îmbodopești mâinile cu zeci de brățări, nu vei obține un rezultat fericit. În loc de asta, optează pentru bijuterii cât mai feminine și mai subtile.

Nu porți destule accesorii

Nu există greșeală mai mare decât să îți lași ținuta neterminată, fără accesorii. Nu ar trebui să ieși niciodată din casă fără o geantă potrivită sau fără bijuteriile preferate. Dacă nu știi cum să porți accesoriile și de aceea preferi să renunți la ele, alege coliere mari, pantofi colorați, pălării sau curele late.

Pantofii nu îți vin perfect

O pereche frumoasă de pantofi cu toc poate fi ușor distrusă de o femeie care nu știe să meargă cu ele, iar problema este și mai gravă când nu alege măsura potrivită. Fie că sunt prea mari sau prea mici, pantofii nepotriviți îți vor îngreuna mersul și te vor face să arăți caraghios. Asigură-te întotdeauna că porți mărimea potrivită, iar când îți cumperi o pereche nouă de pantofi, mergi cu ei prin casă, înainte să ieși afară.

Geanta nu se potrivește cu ținuta

O geantă care nu se potrivește cu ținuta este o altă greșeală comună pe care o fac femeile. Uneori, nu reușești să vezi geanta ca parte din întreaga ținută și de aceea nu știi să o asortezi cu outfit-ul. Pentru a evita greșelile pe viitor, cumpără-ți modele de genți simple, care se potrivesc la cât mai multe ținute.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter