Ţinute de vară: Cum să porţi ţinuta din blugi şi tricou

De Erika Chivu, pe

Cea mai simplă şi mai comodă ţinută de vară este formată din blugi şi tricou. Iată cum să o porţi ca să fii chic şi în ton cu tendinţele.
Blugi plus tricou: aparent e o ţinută simplă, fără nimic special, pe care o porţi în zilele când nu ai chef să te complici cu ţinuta. Însă dacă alegi piesele potrivite şi porţi accesorii trendy, această ţinută poate atrage multe priviri. Iată cum o poartă vedetele.
Dacă vrei că fii mai degrabă chic, inspiră-te din stilul lui Reese Witherspoon şi al Nataliei Prozorova. Reese poartă blugi skinny cu tivul îndoit şi un tricou bleumarin, dar a ales o pereche de pantofi stiletto roşii asortaţi la curea, un colier auriu şi o geantă Vuitton. Topmodelul Natalia Prozorova poartă o pereche de blugi evazaţi, un tricou alb cu imprimeu şi o pereche de pantofi cu toc. Dacă vrei să fii mai elegantă renunţă la şapcă şi poartă o geantă supredimensionată sau un plic.
Dacă eşti în căutarea unei ţinute cool, poartă blugii „rupţi”, aşa cum au făcut Gwen Stefani şi Ashley Tisdale. Îţi mai trebuie doar un tricou alb, ochelari de soare şi neapărat o pereche de încălţări la modă – pantofi cu ţinte, sandale cu multe curele, etc.
Moda 2013: Cum să porţi blugii „rupţi” primăvara asta
tinuta blugi tricou ashley tisdale gwen stefani
Iar dacă vrei să păstrezi ţinuta cât mai comodă, inspiră-te din stilul Rihannei şi al lui Hilary Duff. Cele două poartă blugi cu tricou alb simplu. Rihanna a dat un aer sport outfit-ului cu o pereche de tenişi şi o şapcă, în timă ce Hillary are un aer de vacanţă datorită genţii cu franjuri şi pălăriei.
Moda se întoarce? Se poartă iar salopeta de blugi!
tinuta blugi tricou rihanna hilary duff
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter