Îmbracă-te ca un topmodel! 6 ţinute casual propuse de Alessandra Ambrosio

De Erika Chivu, pe

Primăvara asta poţi să te îmbraci şi tu ca un topmodel. Vezi pozele de mai jos şi inspiră-te din stilul simplu şi comod al Alessandrei Ambrosio!
Pe covorul roşu şi pe podiumul de modă, Alessandra Ambrosio este o divă sofisticată şi ultra elegantă, dar în timpul liber preferă ţinutele simple şi comode, ca orice mămică ocupată. Stilul ei este foarte uşor de imitat şi nu îţi trebuie piese scumpe sau greu de găsit.
Alessandra Ambrosio, sexy cu lenjeria la vedere. Îţi place ţinuta?
alessandra ambrosio
Poze: ce diferenţă! Vezi cum arată Alessandra Ambrosio nemachiată!
Alessandra preferă blugii evazaţi, skinny sau drepţi, dar şi colanţii închişi la culoare combinaţi cu ghete înalte sau cu cizme. În partea de sus poartă de obicei un top lejer, simplu, într-o singură culoare. Când vrea să capete un aer de femeie sexy şi sigură pe ea, ajunge să schimbe pantofii sport cu o pereche de pumps nude sau negri şi instantaneu ţinuta arată cu totul altfel.
alessandra ambrosio
Dacă ai nevoie de un accesoriu, foloseşte o pălărie cu boruri mici sau o eşarfă supradimensionată. În ce priveşte părul, la aceste ţinute simple, nu îţi trebuie o coafură complicată. Alessandra Ambrosio poartă adesea coadă de cal sau părul lăsat liber pe spate.
Care din cele şase ţinte îţi place mai mult?
alessandra ambrosio

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter