Ţinute casual: 8 idei de la vedete

De Erika Chivu, pe

Nu ştii cu ce să te mai îmbraci la birou, la plimbare sau la cumpărături? 8 vedete de la Hollywood îţi dau câte o idee de ţinută casual foarte stilată.
Michelle Williams poartă o ţinută foarte simplă! O rochie lejeră, largă şi scurtă, fără curea. Cu siguranţă e foarte comodă, deci numai bună pentru o zi caldă de vară. Adaugă o pereche de sandale nude şi o geantă de rafie şi eşti gata să ieşi din casă.
Jennifer Lawrence a ales o fustă lungă cu crăpătură adâncă şi un tricou supradimensionat. Cu sandalele joase şi geanta poştaş a alcătuit ţinuta perfectă pentru o zi plină în oraş.
Ţinute casual: 8 idei de la vedete
Ellen Pompeo poartă un top alb fără mâneci şi o pereche de pantaloni lejeri fuchsia. O ţinută perfectă pentru zilele când vrei să ieşi în evidenţă, dar fără să renunţi la comoditate.
Jordana Brewster este foarte frumoasă într-o cămaşă bleu simplă şi o fustă superbă din dantelă, care nu prea se potriveşte totuşi cu flip flops de plajă.
Ţinute casual: 8 idei de la vedete
Iată cât de utilă este o cămaşă albă! Victoria Beckham o poartă cu o fustă maxi neagră, iar Taylor Swift a alcătuit un outfit drăguţ cu o pereche de pantaloni scurţi şi cămaşă înodată în talie.
Ţinute casual: 8 idei de la vedete
Tot o cămaşă poartă şi Katie Holmes, dar una colorată într-o nuanţă frumoasă de roz. Combinată cu blugi skinny, este perfectă pentru vară.
Foarte frumoasă este şi ţinuta Vanessei Hudgens, care a combinat un top alb supradimensionat cu o pereche de pantaloni maxi cu imprimeu floral şi o geantă poştaş cu franjuri.
Ţinute casual: 8 idei de la vedete
Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter