Tinere, dar stilate! Uite ce au purtat Selena Gomez şi Vanessa Hudgens

De Erika Chivu, pe

Deşi sunt printre vedetele cele mai tinere de la Hollywood, Selena Gomez şi Vanessa Hudgens sunt şi printre apariţiile cele mai stilate pe covorul roşu. Uite ce au purtat ieri!
Vanessa Hudgens a fost ieri la premiera filmului „Frozen Ground”, în care a jucat alături de Nicolas Cage. La ce ţinută a ales, nu e de mirare că toate privirile au fost îndreptatea asupra ei. Vanessa a ales o salopetă nude cu decolteu adânc în „V” şi stropită cu paiete argintii. Vedeta s-a accesorizat cu un plic metalic şi sandale asortate.
Prietena ei, Selena Gomez, nu a putut să o susţină la premieră fiindcă a trebuit să fie prezentă la premiile ESPY, unde a fost şi ea extrem de stilată. Ea a ales o rochie roşi superbă, demnă de fashionistele cele mai cunoscute. Creaţia mini cu mâneci trei sferturi a fost decorată cu un model complicat din paiete.
Vanessa Hudgens într-o rochie specială. Îţi place?
La premiile ESPY a fost invitată şi jucătoarea de tenis Maria Sharapova, care a demonstrat că sportul şi moda nu se exclud reciproc. Maria a ales o rochie argintie cu bordură neagră care i-a pus în valoare umerii şi braţele sculptate.
vanessa hudgens maria sharapova

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter