Tendințe vestimentare care trebuie să dispară

De Consuela Stratulat, pe

Când vine vorba de ce se poartă, părerile sunt împărțite, motiv pentru care, în ultima vreme, au devenit extrem de populare câteva alegeri vestimentare lipsite de gust.
Hainele transparent au locul lor în modă, dar nu ar trebui purtate fără lenjerie intimă. Este ca și cum ai iei dezbrăcată în public.

Hainele cu foarte multe găuri

Blugii cu câteva găuri sunt pe val, însă dacă îți rupi toate hainele, vei arăta ca și cum ai purta bucăți de material, aruncate la întâmplare. În niciun caz nu arată bine bluzele rupte în față, astfel încât să se vadă sutienul. Câteva găuri sunt sexy și de bun gust, însă  când exagerezi, cazi în extrema cealaltă.

Pantalonii prea mulați

Blugii skinny sau pantalonii mulați sunt la modă, însă dacă este evident că te stâng, rezultă un dezastru vestimentar. Poate tu crezi că îți pun în evidență silueta, însă în realitate îți arată toate defectele: kilograme în plus, pielea cu aspect de coajă de portocală etc. Chiar și cea mai sexy femeie va arăta urât în astfel de pantaloni.

Imprimeuri din cap până în picioare

Imprimeurile sunt la modă, însă tebuie purtate cu mare grijă. Dacă nu alegi forma potrivită și ai același model din cap până în picioare, nu faci decât să obosești ochii. Pentru siguranță, alege o singură piesă vestimentară cu imprimeuri, iar celelalte într-o singură culoare.

Pantalonii foarte, foarte scurți

Pantalonii extrem de scurți arată grozav când sunt purtați corect, însă dacă jumătate din posterior îți iese afară, înseamnă că porți lungimea nepotrivită. Fundul tău trebuie acoperit în întregime, altfel nu vei arăta sexy, ci vulgar.

Expunerea lenjeriei intime

Tot mai multe femei aleg să își expună marginea lenjeriei intime, iar rezultatul este extrem de vulgar. Lenjeria trebuie să stea sub haine, întotdeauna!

Pantalonii cu mesaje pe posterior

Nu este deloc sexy să ai scris pe posterior „sexy” sau alte cuvinte de genul. Poartă acești pantaloni doar prin casă, iar dacă totuși alegi să îi scoți în lume, nu fi surprinsă când oamenii vor citi ce scrie pe spate.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter