Tendințe în modă care nu vor dispărea niciodată

De Consuela Stratulat, pe

Există câteva piese vestimentare care par că nu se vor demoda niciodată. Sunt extrem de simple și prezente în orice garderobă, încă de la apariția lor. Află care sunt acestea și asigură-te că nu renunți la ele.
Tricoul alb este nemuritor în modă, pentru că pur și simplu nu ai cum să dai greș când îl porți. La fel de folositoare este și bluza albă, pe care o porți purta cu absolut orice. Când vrei să adopți un stil simplu și relaxat, bluza albă este cea mai bună alegere.
Tendințe în modă care nu vor dispărea niciodată
Cămașa albă este o altă piesă vestimentară care a devenit populară datorită lui Coco Chanel. Ea era adepta stilului masculin și a considerat că pantalonii la dungă și cămășile albe se potrivesc și femeilor. A intuit bine, pentru că și în zilele noastre, această cămașă este un must-have.
Tendințe în modă care nu vor dispărea niciodată

Pantalonii evazați și blugii skinny

Pantalonii evazați sunt o altă piesă vestimentară care a câștigat lupta cu timpul. Coco Chale i-a introdus în modă, în 1920, după o vizită Veneția. Acum îi găsești în toate culorile, de la negru la carouri, și se potrivesc oricărui stil. Pot fi purtați atât cu tocuri, cât și cu balerini, așa că nu este de mirare că nu se vor demoda prea curând.
Tendințe în modă care nu vor dispărea niciodată
Prima pereche de blugi a fost creată în 1873, pentru muncitori și cowboy, de Jacob Davis și Levi Strauss. În 1950 erau, deja, extrem de populari și puteau fi găsiți în diverse modele, de la skinny la evazați și drepți. Jeanșii skinny sunt modelul preferat al femeilor din zilele noastre, pentru că se mulează pe corp și scot formele în evidență.

LBD și imprimeurile

Probabil că nu există femeie care să nu fi ieșit dintr-un impas vestimentar cu ajutorul „little black dress”. A apărut în 1926, când Coco Chanel a publicat în Vogue America a poză cu o rochie scurtă și neagră, numită de revistă „Chanel’s Ford”, pentru că putea fi cumpărată de femeile din orice clasă socială. Pe lângă faptul că subțiază silueta, această rochie este extrem de versatilă, putând fi purtată atât la birou, cât și la o petrecere.
Tendințe în modă care nu vor dispărea niciodată
Imprimeurile florale sau animal-print-urile nu vor dispărea niciodată! Le găsești pe absolut orice piesă, de la ochelari de soare la pantofi, ceasuri sau bijuterii. Și aceste tendințe datează de la începutul anilor 1900.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter