Un cuplu a devenit celebru pe internet datorită ținutelor pe care le poartă FOTO

De Oana Dinu, pe
Un cuplu de japonezi a devenit faimos pe internet după ce au postat mai multe fotografii cu ținutele lor. De 38 de ani nu ies niciodată din casă fără să fie asortați și în armonie cu natura. 

Tsuyoshi şi Tomi Seki, în vârstă de 60 de ani, s-au căsătorit în urmă cu 38 de ani în urmă și de atunci nu pleacă nicăieri fără să își asorteze ținutele care au devenit faimoase pe o rețea de socializare și au adunat peste 700.000 de urmăritori în decurs de 2 ani, conform Adevărul.ro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bon・pon (@bonpon511) on

Povestea a început după ce fiica lor a publicat mai multe fotografii cu ei pe contul său de Instagram și reacțiile oamenilor i-au determinat să-și deschidă propria pagină. Cuplul apare aproape zilnic în costume ce au culori și stiluri asemănătoare, adaptate mereu pentru decorul în care se află.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bon・pon (@bonpon511) on

„Nu este vorba doar de asortarea hainelor noastre. Încercăm să alegem ţinute care să completeze mediul înconjurător“, a mărturisit Tsuyoshi.

Simplitatea alegerilor lor le-a adus laude nu doar din partea fanilor, ci și a criticilor de modă. Aceștia spun că și-au cumpărat haine ieftine, pe care și le poate permite oricine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bon・pon (@bonpon511) on


Bon și Pon sunt un exemplu pentru noi toți. Nu doar ținutele atrag atenția în fotografiile lor, ci și modul cald și iubitor în care aceștia se raportează unul la celălalt, după mai bine de jumătate de viață trăită împreună. S-au întâlnit pentru prima oară la un festival, pe vremea când erau studenți la o școală de artă din Tokyo. Tsuyoshi a continuat să lucreze în design și marketing, în timp ce Tomi a ales să rămână acasă împreună cu fiica lor.

În urma promovării în social media, cei doi au publicat două cărți care celebrează viața de cuplu. De asemenea, se pregătesc să lanseze o linie haine și accesorii, în colaborare cu un designer. În plus, și-ar dori să convingă toate cupluri mai în vârstă de faptul că pensionarea marchează începutul unei a doua vieți și este distractivă, mai ales atunci când există activități comune.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bon・pon (@bonpon511) on

„Acum, în sfârşit, avem timpul să facem toate lucrurile pe care nu am avut timp să le facem atunci când lucram şi aveam de crescut copii” a declarat Tomi.

Aceștia spun că au avut întotdeauna gusturi similare la haine, dar faima lor i-a determinat să fie și mai atenți la ce poartă chiar și atunci când stau în casă sau ies la cumpărături. Postările lor au zilnic mii de comentarii, în limbi diferite.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bon・pon (@bonpon511) on

„Suntem copleșiți de numărul de comentarii, deși nu le putem înțelege pe toate. Dar suntem extrem de recunoscători tuturor celor care au timp să posteze” a spus Tsuyoshi.

Citește și: 

Un tânăr care vrea să își vândă pielea după moarte a primit deja o ofertă generoasă. De ce valorează atât de mult 

Robert de Niro şi soția lui, Grace Hightower, divorțează după 21 de ani de căsnicie 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter