Stil de fashionistă: Olivia Palermo

De Diana Sorescu, pe

Olivia Palermo este o celebră personalitate TV din America, model şi actriţă, însă tânăra s-a remarcat datorită stilului vestimentar special, extrem de rafinat.

Olivia Palermo, declaraţie de stil

 
Dacă vrei să ştii ce se poartă, care sunt cele mai hot tendinţe, cum să îţi asortezi hainele cu stil, care sunt itemurile vedetă ale sezonului, uită-te la Olivia Palermo.
 
Fata asta este pur şi simplu incredibilă, are un simţ estetic ieşit din comun, combină piese care aparent nu au nicio legătură şi creează ţinute fabuloase, demne de un fashion icon.
 
Aşadar, să vedem ce putem „fura” din stilul ei pentru sezonul rece. Botine decupate, DA! Şi le mixăm cu pantaloni din piele burgundy, un top corai din mătase, cardigan croşetat nude şi un plic croco albastru cobalt!
  Botinele animal print sunt must have, iar Olivia ne învaţă cum să le asortăm în două moduri: pentru zile geroase cu o fustă maxi roz-piersică, stropită cu steluţe, cămaşă albă de mătase şi o vestă din blană pufoasă, iar pentru o după-amiază de toamnă prietenoasă, cu o rochie-cămaşă olive, jachetă bleumarin cu motive etno şi o gentuţă cu detalii de blană. Trendy!
 
„Less is more”, Olivia ştie! Fashionista arată excelent într-un ansamblu leggings din piele, botine şi maletă, toate negre, pe care le-a condimentat cu un colier statement luxos, cu cristale albastre, şi un bolero din blăniţă gri.
 
Stil de fashionistă: Olivia Palermo
 
Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter