Shopping: top 8 genţi şi plicuri must have

De Diana Sorescu, pe

Vine toamna dar asta nu înseamnă că renunţăm de tot la itemurile colorate! Iată cele mai trendy plicuri şi genţi pe care pe poţi cumpăra din magazinul nostru virtual. Îţi plac?

Genţi must have

Plicurile şi clutch-urile sunt articole pe care e musai să le ai în garderobă. Iar dacă tendinţele în modă toamnă iarnă 2011/2012  vorbesc despre tonuri neutre şi închise, un plic într-o nuanţă tare o să condimenteze perfect orice ţinută.

Sunt superbe plicurile cu petice colorate din piele, structurale, dar şi variantele romantice, înflorate. Nu-i aşa că plicul somon cu floricele micuţe şi colorate e adorabil?

Genţile tote, încăpătoare şi cu bretele scurte, revin în forţă odată cu sezonul rece. Din piele moale, decorate cu motive orientale, romantice sau grafice, ele devin must have. Giuka ne propune o superbă geantă cu imprimeu arăbesc, în maro şi auriu, Bata aduce în prim plan o geantă cu floare supradimensionată într-o nuanţă pastel, iar Thea Visconti un model delicat, ce ne duce deja cu gândul la primăvară.

Aşa cum vă spuneam ieri, se poartă franjurii, iar cei de la Levi’s au în colecţie genţi crossover decorate cu franjuri lungi, exact ca cele purtate de vedete!

Recomandări:

1.    Plic Hot Stepper 300 ron
2.    Plic Hot Stepper cu flori 330 ron
3.    Plic Chou Chou 310 ron
4.    Geantă Giuka by Georgiana Nicolaescu 389.99 ron
5.    Geantă Bata 166 ron
6.    Geantă Thea Visconti 530 ron
7.    Geantă crossover Levis 236 ron
8.    Geantă Clasy 179 ron

Shopping: top 8 genţi şi plicuri must have

Toate produsele sunt disponibile pe shop.unica.ro. Hai la cumpărături!

Foto: shop.unica.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter