Sfaturi utile şi trucuri de frumuseţe de la vedete

De Diana Sorescu, pe

Mereu ne minunăm cât arată de bine vedetele: păr strălucitor, ten luminos, piele perfectă. Unica.ro îţi dezvălui secretele de frumuseţe ale divelor şi ponturile lor utile!

Ten luminos

Toţi specialiştii ne avertizează că gomajul tenului trebuie realizat periodic, atunci când pielea necesită această procedură, în niciun caz zilnic, aşa cum fac multe femei! Cum ne dăm seama că tenul are nevoie de exfoliere? Jessica Simpson ne învaţă!

Blonda apelează la următorul truc, pe care îl putem pune în practică şi noi: taie o bucată de scotch, a aplică pe orice zonă a feţei şi o lasă aşa trei minute.

Când o înlătură, vede dacă pielea se descuamează sau nu! Dacă apar „fulgişori”, e clar că-i vremea unui scrub pe cinste!

Piele fină

Pielea uscată a coatelor, călcâielor şi genunchilor ne dă şi nouă bătăi de cap, dar Khloe Kardashian a găsit o tehnică foarte eficientă, şi ieftină! „O dată pe săptămână îmi dau pe călcâie şi coate cu vaselină în stare pură. Dorm cu şosete de bumbac, iar coatele mi le învelesc în folie de plastic. Dimineaţa am pielea ca de bebeluş”, a mărturisit diva!

Păr superb

Divele de la Hollywood au un nou secret pentru o podoabă capilară strălucitoare şi plină de vitalitate. Liv Tyler şi Jessica Simpson nu pleacă nicăieri fără cutiuţa lor cu şampon-pudră!

Acesta se aplică zilnic, nu are nevoie de clătire şi creează o armură protectoare pe firul de păr, care nu e doar mai rezistent, ci şi mai strălucitor!

Bază de machiaj

Ca să evite efectul de „mască” atunci când îşi aplică fondul de ten, Taylor Swift are două secrete: „În primul rând, înainte mă dau pe faţă cu o cremă nutritivă, acceaşi pe care o folosesc zilnic. În al doilea rând, nu îmi aplic fondul de ten nici cu bureţelul, nici cu mâna. Folosesc un spray care îl pulverizează perfect!”.

Buze frumoase

Dacă alte supermodele îşi îngrijesc buzele cu tot felul de creme şi creioane hidratante, Heidi Klum preferă să şi le hrănească şi să le facă mai fine cu un strop de…ulei de măsline!

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter