Săptămâna Modei la Paris: Cum s-au îmbrăcat vedetele pe covorul roşu

De Erika Chivu, pe

Vedetele de la Hollywood s-au reunit la Paris unde are loc zilele acestea Săptămâna Modei pret-a-porter pentru toamnă-iarnă 2013. Uite cum s-au îmbrăcat pe covorul roşu!
Vedetele internaţionale au părăsit pentru câteva zile Hollywood-ul în favoarea Parisului, unde se desfăşoară zilelel acestea Săptămâna Modei. Cei mai cunoscuţi designeri îşi prezintă colecţiile pret-a-porter pentru toamnă-iarnă 2013/2014. Dar vedetele prezente pe covorul roşu stârnesc interesul mai mult decât creaţiile de pe podium.
Tilda Swinton, Jessica Alba, Nicole Richie şi Solange Knowles, sora lui Beyonce, au încercat să eclipseze topmodelele cu ţinutele lor, care mai de care mai chic.
Excentrica Tilda Swinton a ales şi de data aceasta o ţinută care i-a lăsar pe cei din jur cu gura căscată. Curajoasa vedetă a combinat trei imprimeuri diferite într-o ţinută formată din costum cu pantaloni şi sacou şi o cămaşă.Ceva mai cuminte, Nicole Richie a ales o rochie în alb şi negru peste care a pus un trench foarte feminin cu volane şi peplum.
Jessica Alba a fost foarte stilată într-o ţinută neagră formată din pantaloni cu talie înaltă şi un top tricotat scurt. Solange Knowles parcă nu s-a ridicat la înălţimea ocaziei. Invitată să cânte la una din petrecerile săptămânii, Solange a purtat o rochie cu imprimeu abstract şi o pereche de botine.
Care din cele patru ţinute îţi place mai mult?
solange knowles jessica alba

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter