Rochii Versace Atelier la Săptămâna Modei la Paris

De Erika Chivu, pe

Donatella Versace şi-a prezentat la Săptămâna Modei de la Paris colecţia pentru toamnă-iarnă 2013-2014. Iată cele mai frumoase rochii Versace.
Săptămâna Modei Haute Couture de la Paris a fost deschisă de colecţia Versace Atelier pentru toamnă-iarnă 2013-2014. Donatella Versace s-a întrecut pe sine însăşi, după părere criticilor, şi a urcat pe podium cu o colecţie de vis.
Ea s-a inspirat din filmele vechi hollywoodiene şi a creat ţinute pentru femeia elegantă, rafinată, matură, sigură pe ea, dar foarte senzuală.
colectie versace
Tocmai de aceea, Donatella a ales-o pe Naomi Campbell ca imagine a colecţiei. Aceasta a deschis prezentarea într-un sacou cu paiete inspirat din fracul masculin şi a închis-o într-un cardigan din blană.
Sursa: Săptămâna Modei la Paris: Cum s-au îmbrăcat vedetele pe covorul roşu
„Naomi are personalitate. Este o luptătoare. Nu ezită să-şi arate puterea sau să-şi folosească puterea. Şi nu se teme să-şi asume riscuri. De aceea este o femeie Versace”, a declarat Donatella Versace.
colectie versace
Fiind o colecţie pentru sezonul rece, creatoarea a preferat culorile închise – negru, bleumarin. Ţinutele de zi au fost din blană sau au avut inserţii din piele. Cele de seară au fost foarte sexy şi senzuale, având fie paiete aplicate, fie tăieturi asimetrice prinse în capse.
donatella versace

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter