Săptămâna Modei la New York: Cele mai frumoase creaţii Marc Jacobs

De Erika Chivu, pe

Designerul Marc Jacobs şi-a prezentat cele mai noi creaţii la Săptămâna Modei de la New York. E vorba de colecţia pentru toamnă-iarnă 2013. Cum ţi se par ţinutele?
La Săptămâna Modei de la New York a venit rândul deignerului Marc Jacobs să-şi prezinte colecţia de toamnă-iarnă 2013. Deşi a fost principalul eveniment al săptămânii, prezentarea Marc Jacobs a fost întârziată din cauza furtunii Nemo, care a lovit New York în cel mai nepotrivit moment. Pentru că nu ajunseseră toate materialele necesare, show-ul s-a amânat un pic.
Dar aşteptarea a meritat.
marc jacobs
În primul rând decorul a fost impresionant – un soare uriaş a strălucit peste un catwalk care imita un peisaj extraterestru. Leitmotivul colecţiei a fost blana sub formă de cape, gulere sau manşete. Iar materialul preferat a fost tweed-ul din care s-au făcut atât jachete, deux piece-uri, cât şi pantaloni scurţi.
marc jacobs
Marc Jacobs nu le-a ignorat pe femeile care vor să strălucească la evenimente glam şi a realizat o serie de rochii pline de paiete, dar şi rochii din plasă ţi saten.
marc jacobs

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter