Colecția noului designer al casei de modă Carolina Herrera a făcut senzație la Săptămâna modei de la New York

De Oana Savin, pe
Colecția noului designer al casei de modă Carolina Herrera, Wes Gordon, a atras toate privirile, luni, la Săptămâna modei de la New York. Aceasta este prima colecție a celebrei case de modă după ce fondatoarea firmei a anunțat că se retrage din postul de director de creație.

Colecția lui Gordon, în vârstă de 31 de ani, s-a evidențiat prin coloristica și imprimeurile florale ce au oferit un caracter sofisticat hainelor. Această colecție a fost menită să pună în valoare o femeie îndrăzneață, puternică și independentă.

Pentru sezonul primăvară-vară 2019, deignerul a mizat pe imprimeuri florale, buline, volane şi mâneci ample pentru a-şi decora piesele, folosind nuanţe de galben muştar, verde intens, întreaga gamă de roz şi desigur albul şi negrul, notează Fashionista.

Marile protagoniste ale zilei au fost rochiile florale, ce au fost croite din țesături ușoare, conferind fluiditate siluetei şi susţinute în breteluţe.

Citește și: Cele mai frumoase ținute ale vedetelor la Festivalul de Film de la Veneția

De asemenea, Wes a ales să insereze elemente retro precum cizmele cu vârful ascuţit, lungi până la genunchi, pe care le-a combinat cu cămăşi sau jachete purtate cu fuste scurte.

Fustele şi rochiile mini au fost elementele inovatoare ale noii colecţii Carolina Herrera, care până acum opta pentru rochiile lungi sau midi. Pentru vara viitoare, Gordon a mizat pe compleurile în tonuri oranj asortate cu cizme lungi şi o curea foarte subţire atârnând în jos pe picior.

În creațiile lui Gordon mânecile voluminoase au jucat un rol fundamental, pe care le-a folosit la o serie de rocii albe cu transparențe discrete în partea de sus a pieptului.

Cât privește rochiile de seară, designerul a utilizat materiale din satin cu croieli ample şi voluminoase, care lăsau un umăr la vedere, sau cu decolteuri barcă ce puneau în valoare ambii umeri.

În galben muştar, negru, roz somon sau tonuri pastelate, rochiile preţioase brodate cu flori, aveau în partea din spate o trenă voluminoasă care îi accentuau eleganţa.

Citește și: Urmărește LIVE pe Unica.ro prezentarea colecției TOMMY HILFIGER pentru toamna 2018

Nu au fost trecute cu vederea nici combinezoanele verde aprins, ce aveau gulere tip cămașă, strânse în talie cu curea, combinate cu pantaloni foarte largi și fluizi, cu imprimeuri florale.

Wes Gordon a ocupat postul de consilier de creație timp de un an la casa de modă Carolina Herrera.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter