O recunoşti? Ce topmodel şi-a schimbat look-ul la prezentarea Louis Vuitton

De Erika Chivu, pe

La 39 de ani încă mai defilează pe podium alături de topmodele mult mai tinere. Mai mult, vedeta blondă şi-a schimbat radical look-ul pentru prezentarea Luois Vuitton care a avut loc la Săptămâna Modei de la Paris.
Este vorba de faimosul manechin Kate Moss, care deşi are 39 de ani nu a renunţat la şedinţe foto şi defilări de modă. La vârsta aceasta şi după ce a născut un copil, Kate are încă măsurile perfecte pentru un topmodel. Poartă numărul 34 la haine şi are măsurile 86-66-90 la 1,70 metri înălţime.
Aşa că faimoasa Kate Moss şi-a permis să defileze pe catwalk împreună cu o mulţime de topmodele mult mai tinere, în prezentarea Louis Vuitton care a avut loc la Săptămâna Modei pret-a-porter de la Paris.
Cei prezenţi au fost uimiţi nu doar de silueta ei, ci şi de noul look, obţinut probabil cu ajutorul unei peruci. Kate a apărut brunetă şi cu părul scurt, aşa cum au fost toate manechinele din prezentare.Ea apurtat o rochie semitransparentă pe sub care a avut o pereche de chiloţi minusculi.
La sfârşitul prezentării, în culise, Kate Moss l-a sărutat pe gură pe Marc Jacobs, designerul Vuitton, cunoscuut ca homosexual.
kate moss

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter