Săptămâna Modei la Milano: Cele mai frumoase creaţii Armani pentru toamnă-iarnă 2013

De Erika Chivu, pe

Casa de modă Armani şi-a prezentat la Săptămâna Modei de la Milano cele mai frumoase creaţii pret-a-porter pentru sezonul de toamnă-iarnă 2013. Iată cele mai frumoase ţinute!
Armani nu putea lipsi de la un eveniment cum este Săptămâna Modei de la Milano. Celebra casă de modă şi-a prezentat zilele trecute propunerile pentru sezonul de toamnă-iarnă 2013. A fost un show simplu, sobru, care s-a concentrat mai mult pe haine şi mai puţin pe elementele de decor.
Giorgio Armani a creat haine uşor masculine, dar elegante, cu o notă de glam în stil hollywoodian. A preferat, ca în multe din colecţiile sale, pantalonii maxi, cu talie înaltă. Designerul a mizat culorile închise, combinaţia preferată fiind cea dintre negru şi alb-argintiu.
Un element care le-a plăcut foarte mult celor prezenţi a fost vesta masculină reinventată pe care Amrani a transformat-o într-o piesă feminină şi sexy. Colecţia a mai cuprins topuri voluminoase din organza prinse în curele peste fuste largi, fuste maxi combinate cu pulovere din mohair, sacouri şi trenchiuri structurate. Designerula declarat că vrea să creeză o colecţie contemporană,dar elegantă, sobră, dar relaxată.
armani toamna iarna 2013

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter