Styland, brimul brand românesc care a ajuns pe Fashion TV

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 01 aprilie 2019, 16:21
Styland este primul brand românesc care a ajuns să fie prezentat pe Fashion TV. Teodora Burz, femeia din spatele brandului românesc de succes, a reușit să își dezvolte afacerea pe două continente în doar câteva luni.

Noua colecției a Teodorei a fost prezentată și la Milano Fashion Week, unde ținutele purtate de bloggerițele Doina Ciobanu și Alina Ceușan au făcut furori.

Pe de altă parte, la Hollywood, vedetele se afișează în costumele fabricate în România. Printre acestea se numără Eva Longoria, Katy Perry, Demi Lovato, Victoria Justice și multe altele.

Mai mult, Kylie Jenner, cea mai tânără miliardară a lumii, a ales o astfel de ținută pentru o importantă ședință foto.

Ceea ce este de-a dreptul formidabil este faptul că a fost nevoie doar de 16 luni pentru a ajunge la Hollywood, din momentul lansării.

Și în România vedetele preferă acest brand. Raluka, Antonia, Andreea Esca, Paula Herlo și Iuliana Tudor sunt doar câteva dintre starurile autohtone care aleg să poarte ținute marca Styland.

Aceeași colecție Styland este prezentată într-un video realizat în capitala Franței de regizorul Anton Sandu și prezentat mai apoi pe Fashion TV.

Styland s-a întâmplat relativ rapid datorită faptului că eu vin din zona menswear și știam exact ce vreau. Trebuie să cunoști detaliile tehnice, altfel este greu să explici și să obții exact ce îți dorești iar procesul este mult mai îndelungat. Sigur că în momentul în care faci un produs, e puțin probabil să îți iasă perfect din prima. Dar lucrurile se întâmplă mult mai repede, atunci când ai o experiență care e legată și de partea tehnică și de partea psihologică a persoanei pe care vrei să o îmbraci“, a declarat anul trecut Teodora Burz pentru Glamour.

Sursă foto: Arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter