Topul celor mai frumoase rochii pentru Valentine’s Day 2018. Ce ținută alegi la întâlnirea de pe 14 februarie?

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 07 februarie 2018, 20:38
V-ați pregătit pentru Valentine's Day 2018? Pe lângă cadourile pe care le alegeți cu grijă pentru jumătățile voastre, trebuie să vă gândiți din timp și la cele mai frumoase ținute care să vă pună în valoare și care să vă asigure o apariție de excepție pe 14 februarie. Nu puteți da greș dacă alegeți rochii pentru Valentine's Day 2018, având în vedere faptul că acestea sunt cele mai frumoase piese din garderoba noastră. 

Dacă nu v-ați hotărât încă ce rochii pentru Valentine’s Day 2018 ar fi cele mai potrivite pentru o întâlnire romantică, noi vă sugerăm câteva modele rafinate și sofisticate.

Cele mai frumoase rochii pentru Valentine’s Day 2018

1. Renunță la paiete și alege, în schimb, o rochie dintr-un material prețios

Pentru că vrei să fi rafinată și să întorci toate privirile la întâlnirea de Valentine’s Day 2018, îți recomandăm să renunți la paiete și să alegi, în schimb, o rochie dintr-un material prețios, precum jacquardul.

Rochii pentru Valentine's Day. Rochie pentru Valentine's Day dintr-un material prețios

Acest tip de rochii pentru Valentine’s Day te vor ajuta să ieși în evidență. Îți place această ținută? Iată unde o găsești

Aceasta poate fi ideală atât pentru o cină romantică, dar și pentru o ieșire în club. În plus, nu vei avea nevoie de foarte multe accesorii pentru a-ți completa ținuta.

2. Rochie în culoarea pasiunii

De Valentine’s Day 2018 poți purta o rochie în culoarea pasiunii – roșul. Pe lângă faptul că se potrivește perfect cu această zi de celebrare a iubirii, culoarea roșie este și foarte populară în rândul designerilor vestimentari.

Rochii pentru Valentine's Day. Rochia roșie poate fi alegerea ideală pentru Valentine's Day

Alege rochii pentru Valentine’s Day în nuanțe de roșu dacă vrei să ai o ținută foarte feminină. Alege aici o rochie roșie potrivită pentru tine

Dacă optezi pentru o rochie roșie cu o textură vaporoasă vei da dovadă de multă feminitate și sigur vei fi admirată de jumătatea ta.

3.  Rochiile pentru Valentine’s Day din catifea îți oferă un plus de rafinament

Pentru un plus de rafinament îți recomandăm o rochie din catifea. Acest material rămâne la modă și în 2018 și oferă un aer nobil oricărei ținute.

Rochii pentru Valentine's Day. Rochia petrecută din catifea

Rochia din catifea poate fi o alegere ideală pentru Valentine’s Day. Vezi aici unde găsești această ținută

Încearcă o rochie cu un croi petrecut, accesorizată cu cercei statement.

4. Clasica „little black dress” poate fi o alegere ideală pentru Valentine’s Day

Acest model pare că va fi mereu la modă. În plus, poate fi folosit în multe situații, atunci când vrei să ai o ținută clasică, simplă, dar seducătoare.

Rochii pentru Valentine's Day. Rochie tip little black dress

Cauți rochii pentru Valentine’s Day? Ce părere ai despre clasica little black dress? Află mai multe detalii despre această ținută

De Valentine’s Day 2018 poți opta pentru un model tip furou cu o textură satinată și cu spatele gol.

5. Rochia cu influențe retro

Creațiile care evocă stilul retro sunt mai în vogă ca niciodată în acest sezon, iar rochia midi este vedeta incontestabilă a podiumurilor de prezentare.

Rochii pentru Valentine's Day. Rochia cu influențe retro

O rochie perfectă pentru Valentine’s Day poate fi una midi, cu influențe retro. Îți place ținuta? Iată unde o poți găsi

Astfel, o alegere ideală pentru 14 februarie poate fi o rochie midi cu influențe retro accesorizată cu botine și bijuterii masive.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter