Wow, ce rochie! Uite cum s-a îmbrăcat Heidi Klum pe covorul roşu!

De Unica.ro, pe

Heidi Klum a purtat o rochie superbă pe covorul roşu al unui eveniment monden. Îţi place cum îi stă?
Săptămâna aceasta a avut loc la New York, evenimentul de lansare a noului sezon „America’s Got Talent”, la care a participa şi Heidi Klum, în calitate de jurat al emisiunii.
Vedeta a eclipsat toate femeile prezente la petrecere, datorită unei rochii absolut superbe care a atras toate privirile. Ea a ales o rochie Asos cu  imprimeu colorat şi aplicaţii strălucitoare, pe care a accesorizat-o cu o curea Balenciaga, pantofi Yves Sain Laurent şi bijuterii discrete. Machiajul ochilor, asortat cu rochia i-a dat lui Heidi un aer de divă şi i-a scos în evidenţă bronzul.
Wow! Ce sexy e Heidi Klum în rochia maxi
heidi klum
Heidi Klum arată superb la cei 40 de ani, mai ales că este şi mama a patru copii. În prezent, Heidi are o relaţie cu Martin Kristen, care i-a fost bodyguard şi se pare că el a fost motivul divorţului dintre vedetă şi fostul ei soţ, cântăreţul Seal. Cei doi s-au cunoscut pe când Heidi era însărcinată cu primul ei copil, tatăl fiind un alt bărbat. Asta nu l-a împiedicat pe Seal să se îndrăgostească de frumoasa Heidi şi împreună au mai făcut încă trei copii. Din păcate, au divorţat în 2012, după şapte ani de căsnicie, iar fiecare este fericit acum într-o altă relaţie.
Poze: Cum arată Heidi Klum nemachiată
heidi klum

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter