Rita Ora vs. Cara Delevingne! Cine arată mai cool pe străzile New York-ului?

De Unica.ro, pe

Rita Ora a oprit traficul din New York, în timp ce realiza un shooting de modă pentru cea mai recentă campanie DKNY. Rita are un stil inconfundabil, în care îmbină piesele sporty cu cele elegante!
Una dintre imaginile emblematice poze ale acestei campanii o infatisaza pe solista, coborand dintr-un taxi,  in Times Square, din Manhattan. Ea poarta o pereche de ochelari de soare fumurii, ruj rosu si o superba geanta din piele, albastru electric. O tinuta extravaganta este cea in care cantareata in varsta de 22 de ani combina un top scurt cu o fusta din voal si dantela, jacheta de smoking si sapca de baseball! Apoi, Rita straluceste sub luminile New York-ului, intr-o fusta aurie din lame, hanorac si camasa cu pietre.

Colaborarea dintre Rita Ora si brand-ul DKNY nu este deloc suprinzatoare! In luna iunie a acestui an, solista a sustinut un concert la unul dintre evenimentele brand-ului care au avut loc la Londra. Pe scena s-a urcat si prietena sa, Cara Delevingne care a fost imaginea brand-ului in sezonul de primavara-vara 2013. Momentul muzical sustinut de Cara nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor publicului si a Ritei. Tocmai din acest motiv, presa americana sustine ca ar fi vorba despre o “racire” a relatiilor dintre cele doua blonde.
rita ora
In plus, Cara s-ar fi apropiat in ultima vreme de Rihanna si ar fi fost, la randul ei deranjata ca Rita a inlocuit-o in cea mai recenta campanie DKNY. Surprinzator este ca Delevingne a realizat o sedinta foto si un material video pentru acest brand, tot pe strazile New York-ului, dar cu o “abordare” usor diferita: un sound electro si un look urban! Cara se “catara” pe taxi-uri, mananca un covrig urias, scoate limba si arunca o privire amenintatoare!
cara delevingne

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter