7 propuneri în tendințe pentru seara de Revelion

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 07 decembrie 2017, 17:55

Bluza din mătase, fusta cu betelie, smokingul, rochia de tricot, paltonul sau jacketa matlasată… Acestea sunt o parte din propunerile pentru revelion pe care ni le fac cei de la LoSpaccio.

Bluza din mătase și fusta cu betelie de jaquard:

7 propuneri în tendințe pentru seara de Revelion

Bluza de mătase, piesă de nelipsit din garderoba unei femei: Ce poate concura o bluza din mătase la capitolul eleganță, rafinament, finețe? O astfel de piesă delicată o poți combina în multiple feluri: cu pantaloni de stofă, drepți, pentru o ținută office, cu jeans sau piele pentru o ieșire relaxată în oraș sau cu o fustă
simplă cu betelie din jaquard, pentru o ținută clasică, potrivită unei cine elegante, în doi. Accesorizează ținuta cu un plic extravagant și o pereche de cercei vintage, pentru un plus de feminitate.

Această ținută este ideală pentru o cină la restaurant, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Smoking el și ea

7 propuneri în tendințe pentru seara de Revelion

Smokingul, un standard clar al eleganței. Fie el negru impunător sau în joc de contraste, alegerea unui smoking depăşeste astăzi restricţiile clasice, fiind purtat cu stil și de femei, varianta adaptată pentru prima oară în anii ’60.

Pentru o ținută de cocktail atipică, cu dress-code black-tie, alege un smoking din stofă de lână cu accente din satin. Poartă-l ca atare sau cu o cămaşă din mătase și nu uita de mici accente feminine, cum ar fi o pereche de stiletto, un machiaj elegant şi accesorii delicate. Pentru domni recomandăm accesorizarea cu un papion negru, din matase și o pereche de butoni prețioși.

Rochie tricot cu dantelă la mâneci

7 propuneri în tendințe pentru seara de Revelion

Rochia din tricot cu inserții din dantela, un mix de texturi și transparente. Cu un design ce îmbină texturi diferite, rochia din tricot plin și inserții de dantelă neagră pe umeri și mâneci poate fi alegerea ideală pentru o petrecere elegantă sau un cocktail. Pune în valoare silueta feminină, prin croiala petrecută pe bust și fronseurile laterale.

Recomandam să purtați aceasta rochie cu o pereche de stilleto negri și un plic cu mici detalii extravagante. Nu exagera cu accessoriile pentru a nu lua din farmecul dantelei. Alege o brățară aurie ca bijuterie singulară și vei fi admirată cu siguranță.

El și ea stil crăciunesc

7 propuneri în tendințe pentru seara de Revelion

Lo Spaccio îți propune o asortare de ținute în stilul festiv al Crăciunului. Roşul este culoarea Crăciunului; aşa că, nici o garderobă pentru Crăciunul 2013 nu este
completă fără un articol cu un strop de roşu. Pentru a adăuga mai mult stil ţinutei, alege o rochie lejeră din tricot, într-o croială feminină, pe care o poți asorta cu accesorii vesele precum o pereche de cercei în tema sărbătorilor, o eșarfă colorată din cașmir călduros și o geantă încăpătoare pentru cadouri!
Pentru domnii, brandul propune o ținută la fel de veselă și relaxată. Sacou din lână, în carouri de sezon cu accente în contrast, asortați unor pantaloni de bumbac. Poartă la această ținută pantofi stil Oxford și batiste colorate în buzunarul de la piept.

Palton Keiko perle

7 propuneri în tendințe pentru seara de Revelion

O haină călduroasă și extravagantă în același timp, pentru petrecerea de Revelion. Dacă îți dorești să ieși din tipare și vrei să porți un outfit în care să arăți feminină fără să suferi de frig, alege un palton deosebit. Într-o croială clasică, stil anii 60, din stofă de lână cu irizații metalice discrete și cu aplicații de maăgele negre din sticlă pe umeri, aceasta piesă este ideală pentru o ținută elegantă.

Poartă-l cu o pereche de botine asortate, cu un design modern, un plic minimalist, în culori metalice și nu uita de buzele roșii, extrem de feminine. Cu siguranță nu vei trece neobservată!

Jacheta Moira cu matlasat

7 propuneri în tendințe pentru seara de Revelion

Stofa Boucle vs Matlasat, un duo de texturi extrem de reușit. Una din principalele tendințe ale acestei ierni este asocierea de texturi diferite pe aceeași piesă vestimentară. Paltonul din stofă boucle, este combinat în acest caz, cu o țesătură matlasată, ușor satinată, dar în aceeași gamă de culori. Croiala lejeră, conică, cu umeri căzuți și închidere prin capse metalice fac din această piesa una de rezistență pentru sezonul rece. Printr-un design modern, confortabil și călduros, paltonul merge asortat cu o pereche de pantofi colorați, o poșetă casual, cu accente mătlasate, un fular în contrast și o pereche de mănuși chic, într-o nuanță mai vie de mov, regăsită în țesatura.

Poartă acest palton la o sesiune de cumpărături, sau la o ieșire cu prietenele în oraș. Cu siguranță te vei simți confortabil și în tendințe!

Rochie Tiamat, pietre prețioase

7 propuneri în tendințe pentru seara de Revelion

Rochia de party, cu imprimeu de nestemate, alegerea potrivită pentru petrecerea de Crăciun a firmei! Ce exprimă „petrecere” și „glam” mai bine decât pietrele prețioase? Lo Spaccio propune o rochie de satin cu un imprimeu digital de pietre prețioase supradimensionate. Croiala lejeră, lungimea deasupra genunchiului și imprimeul colorat fac din această rochie alegerea perfectă pentru petrecerea de Crăciun a firmei!

Accesorizată în ton, cu o pereche de cercei fucsia și un plic simplu, în aceeași culoare veselă, vei fi o apariție electrizantă. Alege o pereche de pantofi cu un toc interesant, și pregătește-te de dans!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter