Foto: în culisele prezentării Victoria’s Secret

De Erika Chivu, pe

Miranda Kerr, Alesandra Ambrosio, Adriana Lima şi alte modele faimoase au defilat aseară în show-ul anual Victoria’s Secret, cea mai importantă prezentare de modă dedicată lenjeriei intime.
69 de costume şi 31 de perechi de aripi au purtat cei 38 de îngeri Victoria’s Secret la prezentarea de aseară.
 
Peste 10 milioane de dolari a costat evenimentul, care a fost unul din cele mai extravagante show-uri ale casei de modă.
 
Numai unul din sutiene, cu diamanete şi perle, purtat de Miranda Kerr a costat 2,5 milioane de dolari. Miranda a aratat fabulos în toate costumele, deşi nu a trecut nici un an de când a născut primul ei copil.
 
Foto: în culisele prezentării Victoria's Secret
 
La fel de frumoase au fost şi celelalte topmodele care au defilat pe podium: Chanel Iman, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Izabel Goulart sau Candice Swanepoel care a şi deschis show-ul, într-un tutu roz aprins.

Dacă Adriana Lima s-a hrănit doar cu lichide în săptămâna show-ului, ca să arate cât mai bine, un alt model, Chanel Iman a făcut eforturi să se îngraşe. Ea era foarte slabe şi ca să arate bine s-a îngrăşat şapte kilograme.
 
Foto: în culisele prezentării Victoria's Secret

Organizatorilor le-a trebuit un an întreg pentru a pune la cale mega-show-ul de la New York, iar oamenii care au contribuit – designeri, croitori, PR-i, etc. – ar putea costitui o mică armată.
 
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter