Foto: cum s-au îmbrăcat vedetele la Săptămâna Haute Couture de la Paris

De Erika Chivu, pe

Aflate în primele rânduri la cele mai importante prezentări de la Săptămâna Haute Couture Paris, vedetele s-au întrecut în ţinute pline de stil şi glamour. Iată ce au purtat.

Ţinute comode

Fashionista Olivia Palermo a optat pentru ţinută comodă, dar foarte trendy. S-a jucat într-un mod foarte stilat cu texturile suprapunând un un top din voal nude peste pantaloni de piele negri. Clutch-ul albastru a fost pata de culoare a ţinutei. Un outfit la fel de comod şi stilat a purtat topmodelul Natalia Vodianova. Ea a ales o jachetă scurtă din piele de şarpe pentru a condimenta o ţinută simplă formată din pantaloni negri şi top nude.
Olivia Palermo, Natalia Vodianova la Saptamana Haute Couture

Ţinute simple şi elegante

Două rochii simple, dar extrem de stilate. Bar Rafaeli a fost superbă într-o rochie nude scurtă care i-a pus în valoare corpul perfect. A accesorizat ţinuta cu un clutch animal print şi sandalle nude asortate cu rochia. Jessica Chastain a făcut o alegere cu care nu putea da greş, o little black dress cu mânecă lungă, plus accesorii negre. „Sarea şi piperul” ţinutei a fost gulerul portocaliu al rochiei.
Bar Rafaeli, Jessica Chastain la Saptamana Haute Couture

Ţinute colorate

Fashionistele ştiu că o culoare puternică te scoate din anonimat. Berenice Bejo a purtat o rochie fuchsia cu detalii intereante în partea de sus, în timp ce Olga Kurylenko a optat pentru un galben solar. Inserţia cu dantelă de pe piept a fost în ton cu cele mai hot tendinţe ale sezonului. Vezi cele mai frumoase rochii din dantelă!
Olga Kurylenko, Berenice Bejo la Saptamana Haute Couture
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter