Vedetele din România la premiera de gală „Funeralii fericite”

De Unica.ro, pe

Actorii din România, dar şi vedetele din lumea televiziunii s-au întâlnit pe covorul roşu la premiera de gală a filmului „Funeralii fericite”.
Roxana Iliescu, Jojo, Dan Cruceru şi Ioana Maria Moldovan plus o mulţime de actori foarte cunoscuţi au asistat săptămâna trecută la premiera de gală a filmului „Funeralii fericite”, cel mai nou proiect al lui Horaţiu Mălăele, ca regizor şi actor.
„Funeralii fericite” relatează povestea lui Lionel (Horaţiu Mălăele), un român reîntors din Franţa unde a lucrat în construcţii, care luptă împotriva destinului şi a propriului viitor. Când o razie duminicală îi pune pe fugă din cârciuma „La imigrantul fericit”, Lionel şi cei doi prieteni ai lui descoperă că viaţa le-a rezervat o ultimă surpriză. Aceştia ajung lângă un teren viran unde s-a instalat o tabără de ţigani.
dan cruceru ioana maria moldovan
Ca să se distreze, cei trei plătesc o ţigancă să le ghicească viitorul. Distracţia începe atunci când femeia le prezice data exactă a morţii şi modul în care vor muri.

Ajung lângă un teren viran unde s-a instalat o tabără de ţigani. Ca să se distreze, cei trei plătesc o ţigancă să le ghicească viitorul. Aceasta le prezice data exactă a morţii şi modul în care vor muri. De aici începe distracţia…
ilinca goia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter