Cele mai frumoase rochii de la Gala Avon

De Diana Sorescu, pe

Aseară a avut loc Gala Avon, într-un cadru cochet. Vedetele au defilat pe covorul roşu în rochii luxoase, respectând dress code-ul evenimentului, ţinute alb şi negru.

Ţinute frumoase

  Andreea Raicu a abordat un look extrem de rafinat, aşa cum ne-a obişnuit. Rochia maxi satinată poartă semnătura Irina Schrotter, iar brâul preţios este creaţie Stephan Pelger. Un clutch micuţ, negru, a acompaniat eleganta ţinută.
 
Malvina Cervenschi a rămas fidelă designerului Rhea Costa şi a ales o rochie one shoulder, bicoloră, drapată şi cu detaliu floral pe umăr. Vedeta a adus o notă preţioasă ţinutei cu ajutorul unui clutch argintiu, cu slipici.
 
Livia Dilă a mers pe o rochie spumoasă, albă, cu broderie fină şi inserţii de delicate pe bust. Vedeta a fost ravisantă la gala Avon şi a respectat dress code-ul impus, asortând creaţiei o geantă neagră cu lanţ argintiu.
 
Andreea Marin- Bănică a trişat puţin şi a optat pentru o rochie gri suav, drapată pe un umăr, cu detaliu preţios de un roşu burgundy. Diva a asortat ţinutei o coafură cu parfum grecesc şi un ruj roşu vibrant, rezultatul final fiind unul extrem de stilat, demn de o gală.
 
Care divă este preferata ta? Ce rochie îţi place cel mai mult?
 
Cele mai frumoase rochii de la Gala Avon
 
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter