Penelope Cruz, însărcinată în nouă luni. Uite cum arată!

De Unica.ro, pe

Penelope Cruz trebuie să nască în câteva zile, dar asta nu o împiedică să se bucure de viaţă. Uite cum a arătat zilele trecute la un concert.
Chiar dacă este însărcinată în nouă luni şi are o burtă imensă, Penelope Cruz nu stă acasă şi nici nu renunţă la hainele preferate. Ea a fost zilele trecute la un concert, la Madrid, împreună cu soţul ei, actorul Javier Bardem, după care cei doi au luat masa în oraş.
Într-un top mulat, blugi şi pardesiu deschis la culoare, Penelope a afişat o burtă imensă ce dovedeşte că naşterea se apropie cu paşi repezi. În plus, actriţa a purtat şi sandale cu platformă destul de înaltă, dar a părut să se simtă foarte bine în această ţinută.
VEDETE: Uite cât de sexy e Penelope Cruz gravidă!
penelope cruz
Penelope Cruz şi Javier Bardem au anunţat la începutul lui 2013 că aşteaptă al doilea copil al lor. Cei doi s-au cunoscut în 2007, la filmările pentru „Vicky Cristina Barcelona”, s-au căsătorit în 2010, iar primul lor copil, Leonardo, s-a născut în 2011, la un vestit spital din Statele Unite. Se pare că al doilea moştenitor al cuplului se va naşte la Madrid.
penelope cruz

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter