Ai recunoscut-o? Acum este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood

De Adelina Duinea, pe

Și-a început cariera la doar 15 ani, în calitate de model. Un an mai târziu, și-a făcut debutul în televiziune, urmând ca, în 1992, să-și facă și debutul în film, în pelicula Jamón Jamón.

Chiar și după aproape 30 de ani de carieră, rămâne una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood. Miercuri, 28 aprilie 2021, vedeta a împlinit 47 de ani. Ți-ai dat seama despre cine este vorba?

Ai recunoscut-o? Acum este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood

Penélope Cruz a fost onorată cu un premiu Oscar pentru rolul Maríei Elena din pelicula Vicky Cristina Barcelona, regizată de Woody Allen. Este prima actriță de origine spaniolă onorată cu un Oscar și recipientă a unei stele pe celebrul Bulevard Walk of Fame.

Din anul 2010, Penélope este căsătorită cu actorul Javier Bardem (52 de ani). Perechea are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Leo (10 ani) și Luna (7 ani). Cuplul este extrem de privat când vine vorba despre viața lor. Leo, primul lor copil, s-a născut în luna ianuarie a anului 2011, în Los Angeles.

În anul 2017, actrița mărturisea într-un interviu pentru The Telegraph: „Prima întrebare pe care o pun când mi se oferă oportunitatea de a juca într-un film este unde va fi filmat. Apoi când și abia apoi mă uit la proiect. Nu vreau proiecte care nu ne pot permite să fim alături de copiii noștri”.

Citește și:

Fiul lui Tily Niculae a suferit o arsură de gradul 2. „Radu se recuperează foarte bine”

Când va naște Cristina Ștefan și cum se menține în formă în timpul sarcinii

Fiica lui Ion Dichiseanu, Ioana, a vorbit despre medicii care l-au îngrijit pe actor

A promis că nu va posta fotografii cu copiii ei niciodată

Luna, mezina familiei, s-a născut în luna iulie a anului 2013. În același interviu citat anterior, actrița a mărturisit că niciodată nu va publica imagini cu copiii ei. „Nu veți vedea niciodată fotografii cu copiii mei pe Instagram. Niciodată nu voi face asta. Simt că este responsabilitatea mea să le protejez intimitatea.”

Penélope mai are un frate și o soră, artistul Eduardo Cruz (36 de ani) și, respectiv, actrița, dansatoarea și creatoarea de modă Mónica Cruz (44 de ani). Mónica mărturisește că sunt foarte apropiate.

„Am fost învățate de părinții noștri să fim puternice. Cred că este atât de important să nu pierzi din vedere cine ești și pentru ce lupți chiar dacă la un moment dat îți găsești un partener.”

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter