Poşeta sferă, un accesoriu sofisticat şi în tendinţe

De Diana Sorescu, pe

Vedetele mai îndrăzneţe au purtat încă de anii trecuţi acest model de poşetă. Acum însă este cu adevărat pe val. Iată cum să porţi cu stil clutch-ul sferă.

Poşeta sferă

 
Clutch-ul sferă este rigid, preţios, şi a prins şi mai mult la fashioniste după ce Louis Vuitton a lansat linia de poşete rotunde.
 
Iată cât de sexy este Nan Zhang în rochia mini din dantelă roşie, pe care a combinat-o fericit cu o pereche de pumps decupaţi din catifea şi o superbă poşetă sferică roşie, cu lanţ şi detalii aurii.
 
Poşeta sferică poate fi elementul surpriză al unei ţinute nonconformiste, dar poate fi şi nota finală de eleganţă, atunci când vrei o ţinută rafinată.
 
Kourtney Kardashian a adus o notă preţioasă ţinutei cu gentuţa ei sferică, aurie, bătută cu cristale. Bruneta a mixat o cămaşă albă, simplă, cu o fustă maxi cu volane şi pantofi Louboutin, iar accesoriul Lena Erziak se combină perfect.
 
La fel de elegantă este şi Emma Stone. Actriţa a condimentat o ţinută de covor roşu cu o poşetă metalică, cu lanţ. Rochia olive a primit un plus de rafinament datorită accesoriului inedit!
 
Îţi place poşeta sferă? Ai purta?
 
Poşeta sferă, un accesoriu sofisticat şi în tendinţe
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter