Cum porţi stilat cămaşa din denim, pe timp de vară

De Diana Sorescu, pe

Cămaşa din denim nu este un item sortit anotimpului rece, ci poate fi purtată şi vara, asortată chic la ţinute lejere. Iată cum poartă vedetele acest articol simplu, dar de efect.

Cămaşa din denim

În articolele precedente ţi-am arătat cum să porţi cămaşa în carouri, dar şi cămaşa scurtă, înnodată sub bust. Totodată, ai aflat de pe unica.ro că denimul este pe val vara aceasta, de la piesele elaborate la cele minimaliste, de la salopete, la rochiţe, fuste şi jeanşi scurţi.

Divele de la Hollywood au coroborat aceste trenduri, iar cămaşa din denim a
devenit piesă must have. Cum la noi vara e mai mult o primăvara mohorâtă în ultima vreme, cămaşa din denim e perfectă pentru zilele mai răcoroase, ea transformând orice ţinută în una super-chic!

Miley Cyrus îţi arată cum să arăţi ca o rock chick cu piese minimaliste: ai nevoie de o cămaşă de blugi, un tricou lărguţ, alb, o fustă mini neagră, o pereche de botine joase cu şiret şi un lanţ statment, lung. Mai adaugi şi o pereche de ochelari de soare aviator şi eşti super sexy!

Viitoare mămică Jessica Alba poartă cămaşa de blug bleu asortată unei rochii maxi, corai.

În picioare sandale orientale, plus ochelari de soare aviator, cercei creolă şi multe brăţări metalice, toate pentru un look comod şi proaspăt de vară.

Jessica Simpson nu se stresează deloc de kilogramele în plus pe care le-a luat în ultima vreme, şi bine face! Blonda a combinat o cămaşă din denim cu un tricou alb, simplu, lărguţ, o pereche de jeanşi scurţi roşii şi platforme foarte înalte, caramel.

Look-ul este unul modern, tineresc, perfect pentru zilele de vară.

Inspiră-te de la dive şi construieşte-ţi ţinute chic, cu bani puţini şi articole pe care le poţi găsi în orice magazin.

Cum porţi stilat cămaşa din denim, pe timp de vară

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter