Penibil! Uite cum s-a îmbrăcat această vedetă!

De Unica.ro, pe

O vedeta britanică a lansat marţi o nouă carte, un roman de dragoste. La evenimentul de lansare ea a ales o ţinută cel puţin ciudată. Cum ţi se pare?
Pentru că a lansat un roman de dragoste, Katie Price a vrut să se îmbrace ca o prinţesă romantică. Din păcate, nu prea i-a ieşit ţinuta… A ales o rochie de epocă, o combinaţie de roz cu alb şi puţin bleu, mătase, dantelă şi cine mai ştie câte alte materiale. În plus, a avut şi o perucă blondă şu lucioasă.
katie price
Katie, care este însărcinată, a mers la eveniment cu soţul ei, o apariţie la fel de kitsch ca şi ea. Amândoi au fost aproape negri din cauza bronzului exagerat, iar gesturile lor tandre au fost şi ele cam penibile.
katie price
Despre bronzul ei, care nu e deloc sănătos, mai ales pentru o femeie însărcinată, Katie a spus că nu îl consideră o problemă.
Katie Price, cunoscută şi sub pseudonimul Jordan este una din vedetele de carton ale Angliei. A apărut în reviste pentru bărbaţi, în reality show-uri, a lansat câteva melodii, apoi s-a apucat să scrie cărţi.
katie price

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter