Pantofii albastru electric fac senzaţie vara aceasta!

De Diana Sorescu, pe

Albastrul electric e peste tot, a invadat magazinele de haine, accesorii şi încălţăminte! Poartă vara aceasta pantofi albastru intens şi află de pe unica.ro cum să îi asortezi!
Dacă deja ţi-ai achiziţionat piese vestimentare în această nuanţă citrică, e cazul să îţi cumperi şi o pereche de pantofi albastru electric.

Vorbim despre pantofi cu toc, despre sandale, platforme sau pantofi oxford, important este să fie cât mai intens coloraţi.

Cele mai simple combinaţii pe care le poţi face sunt de negru cu albastru. Inspiră-te de la Beyonce sau Katy Perry şi poartă rochiţe deosebite pe care să le asortezi cu aceşti pantofi magnifici sau haine cu iz masculin, sacouri, blazere şi jeanşi negre, plus pata de culoare electrică.

De efect este şi alăturarea alb, negru, albastru. Supermodelul Heidi Klum a mizat pe acest ansamblu combinând o rochie neagră cu imprimeu alb cu superbii pantofi neon.

Dar de departe cea mai îndrăzneaţă ţinută o poartă Christina Milian. Cântăreaţa s-a jucat cu culorile şi a obţinut un look inedit. Rochia tărcată cu tonuri de albastru, mov, galben, indigo şi verde lime a fost combinată cu un clutch mov roial cu detalii aurii, o pereche de pumps albastru electric, unghii corai şi buze vopsite cu ruj roz glazurat.

Ţie îţi plac pantofii albastru electric? Care e ţinuta ta favorită şi combinaţia de culori pe care a-i purta-o?

Pantofii albastru electric fac senzaţie vara aceasta!

Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter