4 moduri în care să porţi botinele ca un star

De Geo Berciu, pe

Starurile sunt dependente de tocurile înalte, însă pentru activităţile de zi cu zi, chiar şi vedetele de la Hollywood îşi doresc încălţăminte comodă, iar pentru acesta celebrul Jimmy Choo este renumit. Botinele lui, clasice, dar cu un aer uşor rebel, au devenit preferatele vedetelor.

Amber Heard, iubita lui Johnny Depp, una dintre cele mai stilish actriţe ale momentului, clasată pe locul şase în topul celor mai frumoase vedete, s-a îndrăgostit de botinele negre cu inserţii de piele de şarpe, create de Jimmy Choo. Outfitul ei, pe cât de simplu, pe atât de elegant, a făcut furori printre fashioniste.
4 moduri în care să porţi botinele ca un star

Pentru un look tineresc, Emmy Rossum a ales să-şi completeze ţinuta, formată din  fustă uşor evazată şi bluză marinărescă, cu o pereche de botine foarte în tendinţe în această toamnă. Nu puteau să lipsesacă accesoriile de calitate, ochelarii şi geanta, care conferă un plus de şic întregului ansamblu.
4 moduri în care să porţi botinele ca un star

Jamie Chung, actriţa din Hangover II, este neîntrecută în combinarea diverselor piese vestimentare, pentru un look de excepţie. Cine s-ar fi gândit că o fustă din dantelă merge perfect cu o geacă din piele şi cu botine?
4 moduri în care să porţi botinele ca un star

În schimb, actriţa January Jones a mizat pe comoditate atunci când a ales modelul „Marlin” de botine la Jimmy Choo, pe care le-a completat cu o pereche de jeansi evazaţi, tricou alb şi cardigan lejer.
(Sursa foto: Pinterest)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter