Paloma Faith, ţinută şic cu palton supradimensionat

De Sandra S., pe

Cântăreaţa Paloma Faith s-a numărat printre invitaţii de seamă la prezentarea noii colecţii Burberry Prorsum. Vedeta s-a conformat situaţiei şi a adoptat o ţinută foarte şic, cu un palton supradimensionat.
Nu doar că a reuşit să îmbine foarte frumos culori pastelate, la modă în acest an, dar a îmbrăcat şi un articol vestimentar cheie al sezonului: paltonul supradimensionat. Paloma Faith a îmbrăcat cu ocazia prezentării de modă o rochie din dantelă roz-bombon, Burberry, creată după modelul celor din anii ’60, iar pe deasupra a purtat un palton albastru celest, aşezat ca o capă, pe umeri.
Paloma Faith, ţinută şic cu palton supradimensionat
Artista completat look-ul de divă retro cu o pereche de pantofi escarpin cu platformă şi o geantă fără bretea, ambele gri-metalizat şi a reuşit să facă senzaţie din primul rând, la prezentarea noii colecţii pentru bărbaţi Burberry Prorsum.
Paloma Faith, ţinută şic cu palton supradimensionat
Paloma Faith a avut mereu un look mai ieşit din comun, foarte viu şi colorat, dar anul acesta a venit cu o schimbare: a renunţat la pletele roşii ca focul pentru unele blonde-corai, însă stilul de machiaj a rămas neschimbat.
Îţi place cum s-a îmbrăcat cântăreaţa?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter