„Orhidee radiantă”, culoarea anului 2014. Cum o poartă vedetele

De Erika Chivu, pe

Ca în fiecare an, Pantone a anunţat culoarea care va invada în 2014 podiumurile de modă şi covorul roşu al evenimentelor mondene. Uite cum poartă vedetele culoarea anului viitor, „orhidee radiantă”.
Orhidee radiantă (radiant orchid) este o nuanţă de mov cu subtonuri de roz şi fuchsia, o culoare veselă, puternică, ce nu poate trece neobservată. De la regina Elisabet şi până la Selena Gomez, vedetele au purtat-o deja pe covorul roşu, atât pe haine, cât şi pe buze, şi cu siguranţă că în 2014 o să o vedem mai des la evenimentele mondene.
Orhidee radiantă este culoarea ideală pentru o rochiţă mini sexy şi jucăuşă, aşa cum a purtat Selena Gomez. Frumoasei brunete i-a venit de minune această culoare veselă şi caldă.
"Orhidee radiantă", culoarea anului 2014. Cum o poartă vedetele
Este însă o nuanţă care se potriveşte şi la rochiile de gală. A purtat-o foarte frumos şi Cheryl Crow, la cei 50 de ani ai săi, aşa că nu există limită de vârstă dacă este o culoare pe placul tău. Trebuie doar să ai grijă cu ce o combini pentru că este o nuanţă puternică şi există riscul să-ţi încarci prea mult ţinuta. Ca să fii „safe”, optează pentru accesorii în culori neutre, în special alb şi nude.
"Orhidee radiantă", culoarea anului 2014. Cum o poartă vedetele
Dacă vrei să porţi orhidee radiantă pe buze, aşa cum a făcut Ginnifer Goodwin, optează pentru un machiaj natural al ochilor, iar pentru pomeţi foloseşte un blush natural, piersiciu.
Vezi mai multe poze în galeria foto de mai jos!
"Orhidee radiantă", culoarea anului 2014. Cum o poartă vedetele

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter