4 modele de paltoane în vogă. Care e preferatul tău?

De Diana Sorescu, pe

În sezonul rece, paltonul trebuie să stea la loc de cinste alături de botine, pulovere tricotate şi şaluri animal print. Iată 4 modele deosebite pe care vedetele le adoră.

Paltoane

 
Pentru femeile mai conservatoare, dar stilate, paltonul cu croi clasic este cel mai potrivit. Leighton Meester poartă un superb model alb vanilat, cu revere ascuţite, cordon şi detalii metalice aurii. Fashionista l-a combinat cu ciorapi cu model, rochie midi, şal, pantofi şi geantă portocalie.
 
Pippa Middleton este o apariţie chic, iar paltonul minimalist, cu nasturi mari, dispuşi în două rânduri, i se potriveşte de minune. Pippa a ales o nuanţă de roşu vibrant, iar eşarfa animal print, cizmele de piele întoarsă maro şi geanta ton sur ton compun o ţinută frumoasă, de urmat.
 
Fii preţioasă cu un palton conic, înnobilat cu guler şi manşete de blăniţă pufoasă! Kourtney Kardashian a mizat pe un model elegant, cu croi rotunjit şi blăniţă gri, pe care l-a mixat cu pantofi Louboutin. Pentru că noi nu circulăm doar cu limuzina, o pereche de cizme cu toc sau botine se vor preta mai bine ţinutei noastre!
 
Paltonul cu mâneci fluture este cel de-al patrulea model trendy din lista noastră. Paris Hilton poartă un palton camel cu detalii negre, cordon şi nasturi metalici, plus leggings de piele şi botine neagre, un look bun de „copiat”!
 
Eşti în căutare de paltoane chic? Click pe shop.unica.ro!
 
4 modele de paltoane în vogă. Care e preferatul tău?
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter