Vara 2011: 3 stiluri hot pentru plajă

De Silvia Postolatiev, pe

Dacă te pregăteşti de mare sau piscină şi eşti în pană de idei privind vestimentaţia, te ajutăm noi să arăţi superb. Îţi propunem trei stiluri diferite de a te îmbrăca la plajă!

Stilul retro

Dacă eşti o fire romantică şi îndrăgostită de moda anilor ’50, vara asta ai de unde alege! Stilul retro revine în forţă, iar modelele de costume de baie au suferit modificări pe măsură.

Fie că e vorba de un monokini clasic sau cu decupaje îndrăzneţe fie că e vorba de un bikini cu sutien de tip bustieră, costumul de baie inspirat din moda anilor ’50 acoperă mai multă piele, ascunzând un abdomen imperfect. În acelaşi timp îţi scoate bustul şi talia în evidenţă, în dulcele stil pin-up.

Întregeşte-ţi look-ul cu piese lejere, de pildă rochii maxi sau salopete largi, cu imprimeuri florale sau în buline. Totuşi, ai grijă să nu încarci ţinuta cu prea multe culori sau accesorii.

Dacă alegi un top cu buline sau volănaşe, atunci panalonii, fusta sau şortul trebuie să fie simple, monocolore. Şi invers. Când mergi la plajă, accesoriile trebuie să fie cât mai puţine, dar să nu îţi lipsească cele de bază:

Ochelarii de soare. Îi poţi încerca pe cei cu ramă albă, pe cei animal print sau unii simpli negri… cu condiţia să aibă ramele cât mai mari.
Pălăria. Alege un model simplu, cu borurile mari.
Geanta. Modelul  din rafie  este cel ce va completa cu succes un look retro.

Încălţările trebuie şi ele să fie la înălţime iar noi îţi recomandăm sandalele cu platformă, model peep-toe, cât mai colorate, cu buline sau fundiţe.

Vara 2011: 3 stiluri hot pentru plajă

1. Costum de baie Jolidon, 119 $
2. Pantaloni Top Shop, 45 lire
3. Sandale Zara, 189 ron
4. Pălărie Asos, 25,64 euro
5. Bluză Top Shop, 14 lire
6. Ochelari Top Shop, 16 lire
7. Costum de baie Asos
8. Geantă rafie Zara, 199 ron
9. Pantaloni H&M
10. Costum de baie Asos, 38,46 euro
11. Brăţară Forever21, 5, 90 euro

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter