Moda 2013: Vedetele din România te învaţă cum să porţi dungi primăvara asta

De Erika Chivu, pe

Dungile se numără printre tendinţele cele mai importante ale acestei primăveri. Învaţă de la cele mai stilate vedetele din România cum le poţi purta şi tu!
Hainele în dungi, fie ele fuste, tricouri sau rochii, se numără printre tendinţele preferate ale vedetelor pentru primăvara 2013. Celebrităţile autohtone au postat pe paginile de Facebook mai multe idei privind asortarea acestora, idei simple şi stilate din care ne putem inspira şi noi.
Andreei Raicu îi plac atât de mult dungile încât a lansat o colecţie care le este dedicată. Colecţia „Stripes” din care face parte şi fusta din imagine, a fost lansată în colarorare cu PNK Casual şi conţine piese cu preţuri între 184 – un tricou – şi 409 lei – un sacou foarte stilat.
Ea a combinat fusta în dungi albe şi negre cu un maiou negru şi sandale asortate – simplu şi de efect!
Şi Giuliei Anghelescu îi plac dungile albe şi negre. Ea a purtat un maiou sporty chic cu o pereche de pantaloni sport negri.
În schimb, Dana Rogoz preferă dungile colorate. E foarte frumoasă fusta ei în nuanţe delicate şi feminine de roz. A combinat-o cu o cămaşă albă plus sandale şi plic nude.
Care din cele trei ţinute îţi place mai mult?
julia anghelescu


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter