Moda 2013: Cum îţi alegi costumul de baie când ai buget redus?

De Unica.ro, pe

Mini-vacanţa de Paşte, temperaturi din ce în ce mai ridicate, haine colorate! Vara începe să câştige teren, iar gândurile îţi zboară la mare, soare, plajă şi, implicit, la costumul de baie. Este bine să ştii că dacă ţi-l cumperi din timp, bugetul tău nu va avea de suferit.
Impreuna cu Fashion Adviserul New Look, Consuela Rusu, ti-am pregatit cateva tips-uri despre cum sa alegi un costum de baie chiar daca ai un buget redus.
• Un costum de baie nu trebuie sa fie scump pentru a arata impecabil. Pentru a pune in evidenta o trasatura care te avantajeaza, mizeaza pe culori tari si imprimeuri exotice, care sa atraga atentia asupra zonei pe care doresti sa o pui in valoare. Must-have-ul acestei veri sunt motivele geometrice aztece sau mexicane si imprimeurile tip Hawaii. Ti se pare ca esti prea slaba? Pentru a adauga volum, alege piese cu pliuri, incretituri sau volane.
sutien costum de baie
Sutien New Look, 69,9 lei
• Nu-ti fie teama sa combini vechiul cu noul sau piesele de la doua costume. Poti, spre exemplu, sa iti innoiesti garderoba doar cu un sutien intr-o nuanta aprinsa sau cu imprimeu si sa-l combini cu un slip uni negru, albastru sau maro, de la un costum de vara trecuta.  Cand iti alegi sutienul, trebuie sa stii ca cel legat dupa gat atrage atentia asupra bustului, fata de cel clasic, cu bretele, iar sutienul tip banderola face ca bustul sa para mai mare. Asadar, fa o alegere inspirata, in functie de corpul tau.
costum de baie new look
Sutien, 39,9 lei şi slip, 44,9 lei, New Look
• Daca optezi pentru un slip nou vara asta, ai grija la forma acestuia. Slip cu talie inalta daca vrei sa ascunzi burtica, slip cu talie joasa daca ai un abdomen plat ce merita toata atentia, slip legat lateral, cu snur subtire, pentru efectul de alungire a picioarelor, slip uni clasic daca sutienul vechi compenseaza printr-o cromatica tare, orice tip de slip daca te bucuri de un corp tip clepsidra.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter