Andreea Raicu a lansat o colecţie cu rochii de ocazie. Sunt superbe!

De Unica.ro, pe

Andreea Raicu şi-a făcut debutul în modă ca şi designer acum ceva timp, iar succesul este răsunător, având în vedere că lansează o nouă colecţie capsulă. Uite ce rochii de ocazie a creat!

Moments by Andreea Raicu

Ţinutele speciale pe care vi le propune colecţia Moments sunt: bal de absolvire, nuntă, prima întâlnire, interviu, club. Veţi descoperi mai multe propuneri vestimentare pentru fiecare dintre momentele amintite, în variante de culori, astfel încât să poată fi adaptate gusturilor şi personalităţii, dar şi siluetei.
Andreea Raicu a lansat o colecţie cu rochii de ocazie. Sunt superbe!
„Colecţia Moments a apărut dintr-o nevoie pe care am remarcat-o atât printre apropiaţi cât şi în cadrul comunităţii www.andreearaicu.ro. Primesc adesea multe întrebări de la persoane care au nevoie de un sfat în legătură cu tinuta pe care o vor purta la un anumit eveniment. E o nevoie fireasca, oricine vrea sa-si marcheze cat mai elegant momentele importante din viata, fie ca e vorba de un interviu de angajare sau o prima intalnire, fie ca merge la o nunta sau o petrecere.  Moments vine cu solutii interesante, moderne, variate pentru cele care vor sa nu dea gres in asemenea ocazii, si mai mult decat atat, sa se faca remarcate intr-un mod discret si rafinat”,  a declarat Andreea Raicu.
Andreea Raicu a lansat o colecţie cu rochii de ocazie. Sunt superbe!
Rochiile sunt superbe! Feminine, delicate, din materiale preţioase, cu croi sexy, ce pun în valoare silueta. Paleta cromatică se învârte pe axa verde smarald-mov roial-nude-alb şi negru, iar în colecţia capsulă regăsim şi o fabuloasă rochie de mireasă!
Ce părere ai de colecţia Andreei Raicu?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter