Mihai Petre, gata să se fie sărutat de o concurentă la „Românii au talent”

De Unica.ro, pe

Mihai Petre are admiratoare înfocate! Una din ele a încercat să îl sărute la preselecţiile de la Oradea ale showului „Românii au talent”.
Chiar daca este cel mai dur si mai direct membru al juriului, Mihai Petre starneste pasiuni nebanuite in randul publicului feminin. Aflat la preselectiile din Oradea, Mihai a fost invitat pe scena de una dintre concurente, al carei vis era sa danseze macar o data cu juratul de la ProTV. Nu mica a fost surpriza cand aceasta a incercat sa il sarute!
Care este deznodamantul acestei povesti vom vedea vineri,15 februarie de la ora 20:30, când începe un nou sezon „Românii au talent”.
Poze: Uite ce frumoasă e Elwira, soţia lui Mihai Petre
Pe langa situatia neaateptata in care s-a aflat Mihai Petre prima editie aduce o multime de alte suprize, emotii si talente nebanuite.
Iata ce au declarat cei trei jurati despre noul sezon „Romanii au talent”

Mihai Petre

Cum a fost la preselectiile „Romanii au talent”? Ne poti povesti un moment amuzant?

Imi amintesc un moment care m-a amuzat foarte tare: un grup de tineri, dornici sa prezinte un obicei al locului din care proveneau, au urcat pe scena si au inceput sa se loveasca cu niste bate. Cand o sa-l vedeti, o sa intelegeti de ce mi s-a parut asa de amuzant.

Ati mai gasit talente?

Romanii se pricep la lucruri dintre cele mai diverse. In acest al treilea sezon am descoperit talente la care nu m-as fi gandit niciodata si, in plus, imi place ca suntem un popor si extreme de inventive, care reuseste sa dea talentului noi si noi Valente.
romanii au talent

Cine te-a impresionat cel mai mult?

Am vazut o pereche de dansatori, copii, care m-au impresionat cu adevarat! Ii priveam si aveam impresia ca fac asta de ani de zile! Asta este insa doar unul dintre multele momente care m-au lasat realmente fara cuvinte.

Andi Moisescu

Cu ce aşteptări incepi noulsezon din “Romanii au talent”?

Sa vad cum romanii imi depasesc asteptarile, intarindu-mi convingerea ca suntem peste masura de surprinzatori.

Cum ţi s-au părut preselecţiile de la această nouă ediţie?

Mi s-au parut mai pline de surpriza ca niciodata. Intotdeauna mi se pare c-am vazut tot ceea ce se putea vedea si de fiecare data descopar ca imaginatia noastra n-are de fapt nicio limita.

Te-au surpins din nou românii cu talentele lor?

De vreo cateva ori m-au lasat chiar cu gura cascata. Sigur, e adevarat ca nu intotdeauna in sensul bun al cuvantului. Daca ar fi sa aleg totusi un talent despre care sa vreau savorbesc acesta ar fi: e un numar de dresura cu caini. Nimic spectaculos in scris, realmente fascinant in realitate, momentul cu pricina m-a cucerit prin faptul ca e pentru prima oara cand am vazut caini facand tot ceea ce au facut doar din placerea de a se juca si nu pentru recompensa sau si mai trist de teama unei pedepse.
romanii au talent

Andra:

Cum au fost preselectiile la cel de-al treilea sezon?
Au fost foarte spectaculoase, ca de obicei, pe mine personal m-au lasat de multe ori fara respiratie, am intalnit tot felul de personaje extrem de interesante. Nu, nu trebuie ratat show-ul „Romanii au talent”, va fi un nou sezon plin de suspans, asta va pot garanta, fiindca am vazut cu ochii mei ce oameni vin acolo si cat de ingeniosi sunt, va fi o lupta foarte aprinsa!

Ati mai gasit oameni talentati?

Bineinteles, majoritatea opteaza pentru muzica si dans, dar sunt si multi, multi care si-au descoperit tot felul de alte talente. Sigur, magia e la loc de cinste, de asemenea, insa au venit unii cu niste talente socante de-a dreptul, de nici nu ti-ar fi trecut prin cap ca exista asa ceva, insa ca sa fiu sincera, n-as vrea sa divulg mai mult acum, ar insemna sa stirbesc placerea celor de acasa de a savura surprizele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter