Mihaela Drafta: “Purtaţi piele roz, bordo sau verde toamna aceasta!”

De PR, pe

Mihaela Drafta declară că în tendinţele sezonului toamnă-iarnă 2012-2013 se regăseşte, din abundenţă, pielea. Designerul le recomandă româncelor să poarte atât geci, cât şi fuste, pantaloni şi trench-uri din piele naturală sau ecologică, după preferinţele fiecăreia.

Pielea, în tendinţele sezonului rece

Mihaela Drafta spune că nu trebuie să apelăm doar la pielea clasică, neagra sau maro, ci să încercăm şi variante de bordo sau camel şi chiar culori mai puţin obilşnuite precum roşu burgundy, roz, galben muştar, albastru cobalt sau verde. Mai mult, pielea poarte fi şi perforată, imprimată sau cu broderii de piele întoarsă.
Mihaela Drafta: “Purtaţi piele roz, bordo sau verde toamna aceasta!”

“Tendinţele acestui sezon aduc piese noi din piele pe podium, rochii în culori de bordo sau camel, piele perforată sau imprimată, broderii pe piele întoarsă, cămăşi şi bluze. Este un sezon al pielii sub orice formă. Dacă alegi să porţi numai o piesă de îmbrăcăminte din piele, o poţi asorta cu aproape orice şi poţi obţine cu uşurinţă o ţinută elegantă, clasică, dar şi stiluri mai relaxate”, declară Mihaela Drafta.
Mihaela Drafta: “Purtaţi piele roz, bordo sau verde toamna aceasta!”
Citeste continuarea in pagina urmatoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter