Cum să porți jacheta de piele în această toamnă

De Consuela Stratulat, pe

Jacheta de piele rămâne în tendințe și în această toamnă. Pe lângă faptul că este la modă, poate fi purtată cu orice, în orice moment al zilei. Află cum să o porți, pentru a arăta ca o fashionistă.
Jacheta de piele neagră este cea mai populară. O vezi oriunde, purtată atât de vedete, cât și de femei obișnuite, și este cea mai sigură alegere.

Jachetă de piele și dantelă

Dantelă și piele a fost mereu o combinație chic. Dacă vrei un aer sexy și misterior, nu ezita să combini jacheta neagră cu o fustă creion de dantelă și o pereche de tocuri înalte.
Cum să porți jacheta de piele în această toamnă

Jacheta de piele cu ținte

Dacă vrei un aer rebel, optează pentru o jachetă de piele cu ținte. O poți combina cu pantaloni de piele și vei fi o adevărată apariție. Dacă nu ai curaj pentru așa ceva, poart-o la orice, pentru că este versatilă și îți va schimba complet ținuta.

Jacheta de piele colorată

Dacă ești ceva mai curajoasă, poți opta pentru o altă culoare a jachetei, precum crem, maro sau alb. Jacheta din piele roșie arată foarte sexy, dar este mai greu de combinat, așa că nu investi într-un astfel de model, dacă vrei să îl porți mai des.
Cum să porți jacheta de piele în această toamnă

Jacheta de piele și jeans

Dacă ai impresia că pielea este prea pretențioasă pentru tine, îi poți da un aer casual, purtând-o cu denim. Combin-o cu orice, de la rochii, la fuste sau pantaloni din acest material.
Cum să porți jacheta de piele în această toamnă

Jacheta scurtă de piele

Dacă ai o siluetă dreptunghi și vrei să creezi impresia de forme, o jachetă scurtă de piele este cea mai bună alegere. Poartă-o cu fuste și rochii voluminoase sau peste cămăși lungi, cu jeanși.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter