Look-ul săptămânii: votează cea mai neinspirată ţinută şi câştigă!

De Diana Sorescu, pe Ultimul update Vineri, 11 martie 2022, 15:08

Vinerea aceasta schimbăm puţin regulile rubricii: am ales pentru voi 4 ţinute neinspirate de săptămâna aceasta şi vă provoc să desemnăm cea mai prost îmbrăcată divă!

Look-ul săptămânii

Câştigătoarea de vinerea trecută este Timea, utilizatoare ce a votat cu Jessica Alba. Te rugăm să ne contactezi pe concurs@unica.ro, să ne laşi datele tale şi să intri în posesia premiului! Felicitări!
Dacă până acum, vineri de vineri, am elogiat 4 dive şi ţinutele lor, azi am decis să schimb puţin registrul şi să vă propun contrariul: să desămnăm cea mai neinspirată apariţe a săptămânii!
Kate Beckinsale a purtat aseară o rochie ivoar de la Dior. Şi cam atât. Creaţia este plictisitoare din punct de vedere al designului, al materialului şi culorii, iar dacă era mai lungă, trecea perfect drept rochie de mireasă.
Iată că şi Marchesa mai dă greş uneori! Rochia pe care a mizat Madonna nu e urâtă, dar nici frumoasă nu-i! Artista pare un cadou înfăşurat în grabă, cu mult tul negru, cu catifea, broderie şi dantelă. Nu!
Look-ul săptămânii: votează cea mai neinspirată ţinută şi câştigă!
Că s-a despărţit sau nu de Johnny Deep, Vanessa Paradis nu are nicio scuză pentru rochia furou pe care a purtat-o la show-ul Chanel de la Paris! Creaţia gri perlat este desuetă, iar pantofii în două culori şi geaca de piele perforată nu fac decât să întregească un look total neinspirat. Şi ca totul să fie complet, lanţul auriu garniseşte apoteotic look-ul.
Când credeam că Selena Gomez a scăpat de perioada Disney şi s-a maturizat din punct de vedere vestimenar, iată că o dă în bară cu un ansamblu cel puţin ciudăţel: fustă roz prăfuit de o dimensiune imprecisă, tricou alb asimetric, legat sub buric, pantofi roz intens, colier statement, şi, peste toate, nişte şuviţe albastru cobalt. Aşa nu, dragă Selena!
Tu ce părere ai? Cine s-a îmbrăcat cel mai prost săptămâna aceasta?
Look-ul săptămânii: votează cea mai neinspirată ţinută şi câştigă!

Votează, comentează şi câştigă un produs cosmetic surpriză!
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter