Look-ul săptămânii: votează, comentează şi câştigă un premiu surpriză!

De Diana Sorescu, pe

Vinerea aceasta îţi îngreunez puţin sarcina: în loc de 4 dive, am ales 6, toate îmbrăcate stilat! Tu trebuie să îţi alegi preferata, să laşi un comentariu şi poţi câştiga un premiu special!

Look-ul săptămânii

Câştigătoarea de săptămâna trecută este Iris Stoica. Felicitări, draga noastră! Te aşteptăm cu un email pe concurs@unica.ro să îţi revendici premiul!
Leighton Meester şi Blake Lively, două fashioniste veritabile, sunt primele mele propuneri. Leighton poartă o creaţie Miu Miu, o rochie îndrăzneaţă, asimetrică, în tonuri de galben pai, burgundy şi nude, pe care a asortat-o inspirat cu pantofi simpli, geantă retro şi bijuterii din aur.
Iată cât de stilat poartă Blake o rochie-trench, cu revere decorate cu linii maro! Blonda a combinat-o cu dresuri mate, pantofi snake skin Louboutin şi ruj roz vibrant.
Look-ul săptămânii: votează, comentează şi câştigă un premiu surpriză!
Jessica Alba arată fabulos într-o rochie mini turcoaz, cu inserţii din piele, pe care a mixat-o cu dresuri şi pantofi negri, plus un clutch în două tonuri, cu imprimeu abstract.
Sexy în alb şi negru! Amber Heard e impecabilă într-o rochie midi alb vanilat, cu brâu delicat din dantelă neagră. Rujul roşu completează perfect ţinuta.
Look-ul săptămânii: votează, comentează şi câştigă un premiu surpriză!
Nina Dobrev şi Camila Alves au mizat pe culori neon şi au făcut senzaţie la prezentarea Monique Lhuillier. Nina a purtat o rochie midi, cu suprapuneri de mătase delicată, de un albastru cobalt, pe care a combinat-o cu pantofi preţioşi, iar Camila a fost retro-chic într-o creaţie galben solar cu croi A, amplă şi centură dantelată. Părul buclat şi pantofii cu cristale au fost alegeri inspirate.
Look-ul săptămânii: votează, comentează şi câştigă un premiu surpriză!
Cu cine votezi săptămâna aceasta? Cine merită titlul de cea mai stilată divă?
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter