Look-ul săptămânii: care divă s-a îmbrăcat mai frumos?

De Diana Sorescu, pe

E vineri, e rubrica noastră preferată! Am ales 4 vedete, le radiografiem ţinutele, iar voi votaţi! Oare cine o să prindă podiumul şi pe cine încoronaţi drept cea mai stilată divă?

Look-ul săptămânii

 
Anne Hathaway preferă nuanţele nude, asta e clar! La decernarea premiilor „Princess Grace Awards” , actriţa a ales o rochie Valentino, o creaţie bijuterie-decorată cu o plasă de cristale, pe fundal de mătase fină, beige.
 
Pantofii de domniţă încrustaţi cu pietre, rujul burgundy şi coafura elegantă au completat look-ul.
 
Sarah Jessica Parker este în plin turneu de promovare al celui mai recent film al său, iar în Melbourne, diva a apărut la lansarea cu presa într-o rochie Prabal Gurung cu corset mov metalic şi fustă plisată vanilată, stropită cu inserţii mov. Un clutch special, cu ţinte, a completat ţinuta.
 
De la o vreme, Fergie este foarte cuminte când vine vorba de alegerile vestimentare. La gala Avon, cântăreaţa a purtat o rochie Giorgio Armani de un roz pudrat, cu volane, blazer negru cu căptuşeală somon şi pantofi negri, cu vârf ascuţit.
 
Eva Longoria nu se dezice de la stilul minimalist şi a purtat zilele trecute o rochie albastră de la Moschino, cu croi simplu şi încreţituri, pe care a mixat-o cu pumps negri marca Brian Atwood.
 
Care divă câştigă votul tău?
 
Look-ul săptămânii: care divă s-a îmbrăcat mai frumos?
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter